• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

00:07 >> 00:08

OVO JE SRAMOTA, KAKVU SLIKU ŠALJEMO U SVET?! Obradović BESAN zbog navijača! (VIDEO)

Informer

Partizan

OVO JE SRAMOTA, KAKVU SLIKU ŠALJEMO U SVET?! Obradović BESAN zbog navijača! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedli su večeras kao domaćini Crvenu zvezdu sa 70:67 (21:17, 18:14, 8:23, 23:13), i tako smanjili na 2:1 u finalnoj seriji ABA lige

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kevin Panter sa 22 poena, šest asistencija i pet skokova, Aleksa Avramović je postigao 14 poena, dok je Dalas Mur upisao devet poena. U ekipi Zvezde bolji od ostalih je bio Ognjen Dobrić sa 20 poena, poen manje je zabeležio Dejan Davidovac, a Nikola Kalinić je dodao devet poena.

Utakmica je prekinuta u poslednjem minutu pri vođstvu Partizana (68:65), a prekid zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren trajao je gotovo 40 minuta. Meč je nastavljen nakon što su delovi tribina bili ispražnjeni. Trener crno-belih Željko Obradović bio je zadovoljan zbog pobede. 

- Zadovoljan sam što je tim dao sve što može, što se borio od prve do zadnje sekunde. Zahvaljujući moralu, želji i borbenosti dobili smo utakmicu u veoma teškim uslovima. Mislim na klizav parket koji je smetao igračima obe ekipe, pravo je čudo da se niko nije povredio. Pričao sam sa Radetom Zagorcem, rekao je da se dobro oseća, videćemo sutra, ali je moglo da bude i gore. Na sreću, niko se ni iz Zvezde ni Partizana nije povredio. Daćemo sve od sebe da dođemo do pete utakmice, ovo traži mnogo energije, koncentracije i želje. Nije lako, nije lako pre svega igračima, oni su akteri. Nadam se da ćemo skupiti energije da u petak odigramo na ovakav način, to je moja želja - rekao je Željko Obradović. 

Kevin Panter je neposredno pre prekida utakmice pogodio za tri poena i doneo veliku prednost Partizanu. Na kraju, crno-beli su uspeli da sačuvaju tri koša vođstva i produže seriju. 

- Već je bio pozvan tajm-aut tako da smo na pauzi imali jasnu ideju kako da odbranimo, kako da napadnemo i u slučaju da primimo koš kako da reagujemo. Bila je ta pauza, koliko god da je trajala, ja sam i prošli put rekao. Apelujem da se smire strasti, da se igra košarka, to sam rekao i navijačima kada sam uzeo mikrofon. Ovo je ozbiljna liga, da bi ostalo tako, akteri utakmice moraju da se poštuju - objasnio je trener Partizana.  

Trener Partizana bio je izuzetno nezadovoljan zbog ponašanja navijača crno-belih, ali je istakao da ništa bolje nije bilo ni pre tri dana kada su na tribinama bile pristalice Crvene zvezde! 

- Regularnost je takođe važna, a večeras su sudije donele odluku da isprazne deo tribina, ja mislim da su bili u pravo. Ali, imam primedbu zašto to nije urađeno na prethodnom meču, bilo je apsolutno isto. Uvek ću se boriti da je sigurnost igrača i svih ljudi na klupi najvažnija stvar. Svi moraju da se osećaju prijatno i da su došli da igraju košarku. To je najvažnije. Još jednom apelujem na navijače Partizana, ovo nemojte više da radite. Dozvolite protivniku da igra, jer bih i ja voleo da se osećam tako na bilo kom terenu. Slika od večeras i od pre tri dana je otišla u svet, Evropu. Šta će pričati za nas? To je velika sramota! Ja vas pitam, pošto utičete na javno mnjenje, hoćete vi pisati o tome, hoćete biti neko ko će zaboraviti. Kakve veze ima ko za koga navija!? Kada se radi o sigurnosti, da mu leti kovanica, flaša, upaljač... Isto je da li će biti povređen neko iz Zvezde ili Partizana. Ja vas molim, imate moć, sve ono što vidite napišite. Ja sam ovde godinu dana, da li sam nešto loše uradio, uvek molim navijače da se ponašaju dostojanstveno, da li sam ikada rekao ružnu reč protiv nekoga? Ako imate to, ja sam spreman da mi neko pokaže.... Samo fer i sportski, ali izgleda što se više trudiš prave od tebe nešto drugo - podvukao je Obradović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
posmatrac iz daleka

pre 1 godinu

Svaka Cast Obradovicu. Covek je kao niko drugi video svasta u celoj Evropi. Ali sam siguran da ovako nesto nije doziveo , niti sanjao o tome. Nisam navijac Partizana, ali Obradovicu svaka cast !!! I mi hocemo da imamo dva tima u Evro -ligi !?!?!?!?

milan

pre 1 godinu

ok je reko al ima jedna stvar navijaci zvezde nisu gadjali sudije i udarili sudiju to je razlika,jesu gadjali igrace upravu partizana al posle utakmice a grobarcici za vreme tekme.to je obradovicu velika razlika zato nije bilo tad ispraznjeno.al ako ces tako sad treba i partizan ko zvezda da nema publiku na sledecoj,zvezdi tri tribine ce zatvoriti minimum tako onda treba u sledecoj i partizan da bude kaznjen,pogotovo oni su malo veca sranja uradili nego zvezdasi,razlika je u gadjanju i udaranju sudija i nez topobskih udara,vidite tu malu razliku,zato ako grobari nebudu kaznjeni ko zvezda da zvezda pokloni im titulu i neigra vise,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija