• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

08:43 >> 08:59

PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA STANOJEVIĆA! Stranac stiže na RAZGOVOR u Humsku!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA STANOJEVIĆA! Stranac stiže na RAZGOVOR u Humsku!

Podeli vest

Posle finala Kupa Srbije, u kome su crno-beli poraženi od večitog rivala Crvena zvezda (0:2), klupu Partizana napustio je Aleksandar Stanojević

Od tada se u Humskoj traga za njegovim naslednikom, ali su svi dosadašnji pokušaji bili uzaludni.

Ni Mladen Krstajić, ni Marko Nikolić nisu prihvatili "vruć krompir" i klupu Partizana, pa su se čelnici srpskog viceprvaka okrenuli drugim rešenjima.

Naime, Partizanu je ponuđen Marko Simone, nekadašnji italijanski fudbaler, koji sada gradi trenersku karijeru.

Bivši igrač Milana i Pari Sen Žermena, sa uspešnim epizodama na San Siru i Parku prinčevu, kako prenosi "Žurnal", stiže danas u Humsku, na pregovore sa vrhuškom crno-belih oko angažovanja na poziciji prvog trenera ekipe.

Vremena za gubljenje nema, jer crno-beli počinju pripreme uskoro, obzirom da nova sezona Superlige kreće već 9. jula.

Foto: Reuters

Marko Simone

Za razliku od blistave igračke karijere, trenerski put Simonea je da se čovek postidi. Uplovio je u trenerske vode na klupi Monaka 2011. godine, da bi potom išao stramputicom. Vodio je Lozanu u drugoj ligi Švajcarske, pa francuskog drugoligaša Tur, potom Laval u istom rangu, da bi posle toga prešao u egzotične krajeve: Klub Afrikan (Tunis), Račaburi (Tajland), Mohamedija (Maroko). Poslednja ekipa koju je trenirao bio je Šateru, drugoligaš iz Francuske.

Poredeći sa Simoneom, kakva god da je, Superliga Srbije ima mnogo boljih i kvalitetnijih trenera.

Podsetimo, Partizan je u prošlosti imao priliku da dočeka trojicu inostranih trenera. Crno-bele su do titule predvodili Nemci - Lotar Mateus (osvojio titulu i uveo crno-bele u Ligu šampiona) i Jirgen Reber (apsolutni promašaj uprave), dok je Izrelac Avram Grant bio samo pola godine, kada je titula već bila osvojena, a potom napustio Humsku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelenko

pre 1 godinu

Ovaj Vucelic odnosno onaj ko ga drzi stvarno je rijesio da totalno unisti Partizan.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

хахахаха то је јак клуб,заправо УПРАВА.клуб је о.к. кад се ниједна легенда неће да ради у њему.А ИМА ИХ КОЛИКОХОЋЕШ.највећа легенда клуба иде у бугарску ,а неће СА ОВИМ ИНДИЈАНЦИМА И ПОТРЧКИЋИМА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ,да ради и распродаје углед бајвеће легенде партизана

Volim crno bele

pre 1 godinu

Postidi????E da ista znas ti bi se stideo i drugih i sam sebe?‍♀️?‍♀️

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija