• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

17:17

NE, NIJE GREŠKA! Protrljajte DOBRO oči - Partizan ŽELI Andreu Pirla na klupi!

Partizan

NE, NIJE GREŠKA! Protrljajte DOBRO oči - Partizan ŽELI Andreu Pirla na klupi!

Podeli vest

Uprava Partizana intenzivno traga za novim trenerom, a slavni italijanski reprezentativac figurira kao prva opcija da zameni Aleksandra Stanojevića

Crno-beli su odavno raspisali konkurs za novog trenera, a sada su krenuli u "napad" na legendarnog reprezentativca Azura, koji je do prošle godine sedeo na klupi Juventusa.

Uprava kluba iz Humske ima odrešene ruke, za ovdašnje prilike, više nego ozbiljna finansijska sredstva sa kojima će pokušati već u naredna tri dana da od Pirla dobiju potvrdan odgovor. Gotovo, po svaku cenu Partizan želi sa legendarnim asom Stare dame i Milana da uđe u novu sezonu.

Proslavljeni reprezentativac Italije boravi u Beogradu, na promociji jednog od klupskih kampova, a to je bio signal čelnicima Partizana da, preko posrednika, pošalju signal Pirlu o eventualnoj saradnji.

Kako prenosi "Sport klub", bivši prvotimac Milana, Juventusa i Intera je pozitivno reagovao i ostavio prostor za mogući dogovor. Koketiranje je završeno, na to su reagovali u Partizanu i u petak najavili novu rundu pregovora sa italijanskom zvezdom.

Partizan je spreman dobro da "odreši kesu" za dolazak Andree Pirla, koji bi ukoliko dođe do dogovora, imao fantastična primanja od 1.500.000 evra po sezoni.

Foto: reuters

Andrea Pirlo

Konačan odgovor legende italijanskog fudbala očekuje se do kraja nedelje, a ukoliko prihvati uslove iz Humske, Pirlo bi posle Juventusa predvodio još jednom crno-bele, ali sa Topčiderskog brda.

Podsetimo, Andrea Pirlo je blistavu karijeru počeo u Breši sa kojom je izborio ulazak u Seriju A, da bi potom postao jedan od retkih fudbalera koji je igrao za tri najveća italijanska kluba - Inter, Milan i Juventus, dok je neizbrisiv trag ostavio u nacionalnom timu Azura.

Igračku karijeru završio je u Njujork sitiju, da bi u trenerske vode uplovio pre dve godine, najpre u mladom, pa u seniorskom timu Juventusa.

Giganta iz Torina predvodio je u 52 zvanična meča, sa Starom damom je podigao pehar kupa i Superkupa Italije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

a koji igraci da igraju Jojic Markovic Smiljanic Miljkovic daj ne s vise nego uprava mars van i sve novo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija