• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

20:00

NEOBIČNA SCENA NA TRENINGU CRNO-BELIH! Policija ČUVALA košarkaše Partizana!

Starsportphoto

Partizan

NEOBIČNA SCENA NA TRENINGU CRNO-BELIH! Policija ČUVALA košarkaše Partizana!

Podeli vest

Košarkaši Partizana odradili su trening, uoči odlučujuće utakmice finala ABA lige koja je na programu u ponedeljak (20)

Tokom poslednjeg treninga Obradovićevog tima u dvorani "Aleksandar Nikolić", bila je uočljiva do sada neviđena situacija.

Naime, dok su igrači Partizana vežbali, u hali su bili pripadnici policije, koji su čuvali crno-bele.

Razlog tome bilo je najavljeno okupljanje ispred Pionira navijača Zvezde, jer su pristalice crveno-belih oko 17.30 došli ispred dvorane, kako bi pružili podršku svojim ljubimcima uoči majstorice sa klubom iz Humske.

Pred peti duel sa Zvezdom, očekivanja je izneo Alen Smailagić:

- Imamo fizioterapeute koji nam pomažu pri oporavku. Spremamo se za meč, ne znamo kakav će da bude ishod, mi ćemo da se borimo, da damo sve od sebe i videćemo ko će da pobedi na kraju - rekao je Smailagić.

Foto: printscreen/BC Partizan

pripadnici policije u Pioniru tokom Partizanovog treninga

Prema rečima Gregora Glasa pristup iz četvrtog meča je najbolji putokaz kako Partizan treba da odigra i majstoricu.

- Iza nas je dobra utakmica, mislim da je pristup bio pravi. Sad je na nama da bude ovako i u petoj utakmici. Da krenemo iz agresivnosti, u napadu pametno i nadam se da će da se završi na što bolji način za nas - kaže Glas, koji se osvrnuo i na teške uslove u "Pioniru", zbog velike vrućine:

- Kako god da bude, mi moramo to da prihvatimo i da odigramo što bolje. Nadam se samo da neće biti klizavo kao u trećem meču, a na sve ostalo se spremamo - istakao je Glas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija