• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

08:59

POJAVIO SE SNIMAK! Košarkaši Partizana odradili TRENING POD POLICIJSKIM NADZOROM! (VIDEO)

printscreen

Partizan

POJAVIO SE SNIMAK! Košarkaši Partizana odradili TRENING POD POLICIJSKIM NADZOROM! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana su pred peti meč u finalu ABA lige odradili trening pod policijskim nadzorom

Partizan je u subotu trebalo da ima trening od 15.30h do 17.30h, ali je taj termin morao da bude promenjen. Košarkaši Crvene zvezde imali su zakazan trening za 18 časova, a navijači crveno-belih najavili su okupljanje ispred "Pionira" u 17.30, baš u vreme kada je bilo planirano da svoj trening završe izabranici Željka Obradovića.

Partizan je, nakon informacije o okupljanju navijača crveno-belih, pomerio trening za pola sata ranije i prijavio to policiji kako ne bi došlo do susreta sa pristalicama najvećeg rivala.

Košarkaši Partizana su tako trening odradili pod nadzorom policije. Crno-beli će i u nedelju morati da pomeraju vreme treninga, zbog okupljanja navijača Crvene zvezde ispred hale usled početka distribucije karata za petu utakmicu. 

 

Partizan je trebalo da ima trening od 11 časova, ali će se u "Pioniru" pojaviti 30 minuta ranije. Kao i u subotu iz Partizana su to ponovo prijavili policiji, pa će verovatno crno-beli i danas trenirati pod nadzorom čuvara reda.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija