• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

06:45

ŽOC PROKLJUČAO, PITALI GA DA LI ĆE NAPUSTITI PARTIZAN? "Mnogi bi se obradovali"

Starsportphoto©

Partizan

ŽOC PROKLJUČAO, PITALI GA DA LI ĆE NAPUSTITI PARTIZAN? "Mnogi bi se obradovali"

Podeli vest

Posle drame, serije od pet mečeva, haosa na trbinima, trilera u majstorici, prekida... košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u majstorici 80:77, postali šampioni ABA lige i izborili Evroligu naredne sezone

Trener Partizana Željko Obradović posle meča sa večitim rivalom pričao je o uslovima za igranje, nakon što su treća i peta utakmica prekidane usled nereda navijača. 

Novinare je nakon svega zanimalo da li posle svega što se dešavalo najtrofejniji evropski trener ima motiv da ostane u srpskoj košarci i u Partizanu. 

- Šta mogu ja da uradim sa moje strane? Da napustim? Verujem da bi se mnogi obradovali. Verujem da bi neki bili srećni. Stvarno bi bili srećni -  rekao je Obradović i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Da vam kažem pošteno. Kad sam dolazio, ljudi su mi pričali da mogu svašta da očekujem, ali ovo zaista nisam očekivao. Ja mnogo volim ovaj posao i mnogo volim Partizan i ne vidim ni jedan razlog da odem, ja se iskreno nadam da će sve ovo da ide u boljem smeru. Vi ste svedoci. Ja sam tek godinu dana ovde. Je l' sam ja imao neke veze sa ovim? Je l' ima neko na moje ponašanje primedbu neku? Da imate bilo kakav zapis da sam se prema bilo kome loše poneo?

Foto: Starsportphoto

 

 

Najefikasniji u pobedi Zvezde bio je Dejan Davidovac sa 15 poena, 12 je imao Nejt Volters, 11 Nikola Kalinić, a 10 Luka Mitrović.

U redovima Partizana, 27 poena je imao Kevin Panter, 12 Aleksa Avramović, a 11 Dalas Mur.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Koja zamena teza, jel imao radonjic veze sa bilo čime lošim.. Nije.. A ko je imao veze sa tim kad su vama trebali da isprazne tribinu u 4 utakmici.. Koji tvoj igrač je gadjao navijace upaljačem... Ajmo malo realno... Nego jemalo kompleks.. Jedan mali Radonja je pobedio velikog Željka

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set