• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2022

07:43

E, OVO JE PRAVA BOMBA! Košarkaši Partizana igraće naredne sezone u Evroligi!

Starsportphoto

Partizan

E, OVO JE PRAVA BOMBA! Košarkaši Partizana igraće naredne sezone u Evroligi!

Podeli vest

Pored Crvene zvezde, koja je osvajanjem ABA lige izborila mesto u Evroligi naredne sezone, Partizan će dobiti specijalnu pozivnicu

Kako saznaje  "Sportski žurnal" predstavnici elitnog takmičenja koji su nedavno boravili u Beogradu izrazili su spremnost da pored šampiona Aba lige još jedan tim sa ovih prostora dobije specijalnu pozivnicu za narednu sezonu.

Partizan bi se tako posle gotovo decenijskog odsustva na jesen vratio u elitno evropsko društvo. Navijači Partizana bili su razočarani posle poraza njihovog tima u finalu plej-ofa ABA lige od Crvene zvezde koja je tim trijumfom osigurala još jedan plasman u Evroligu, ali će zbog suspenzije ruskih klubova Partizan popuniti jedno od još dva upražnjena mesta.

Osim Partizana, očekuje se da to bude i španska Valensija, čime bi se kompletirao spisak od 18 učesnika Evrolige naredne sezone.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Košaršaki Partizana se vraćaju u elitu

Taj spisak bi izgledao ovako: Efes, Fenerbahče, Armani, Virtus, Real, Barselona, Baskonija, Olimpijakos, Panatinaikos, Asvel, Monako, Bajern, Alba, Makabi, Žalgiris, Crvena zvezda, Partizan, Valensija(?).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

KAD ONI KAŽU SA OVIH PROSTORA VI ODMA MISLITE DA KAŽU IZ SRBIJE. DOBRO BI BILO DA JE TO PARTIZAN ALI MOŽDA BUDE BUDUĆNOST ILI CEDEVITA. I ONI SU SA OVIH PROSTORA.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija