• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

17:40

STOLICA OTKRIO PRVU ŽELJU! Evo koga HOĆE u Partizanu! Poznata sudbina defanzivca, vezista NAPUŠTa Humsku!

tanjug

Partizan

STOLICA OTKRIO PRVU ŽELJU! Evo koga HOĆE u Partizanu! Poznata sudbina defanzivca, vezista NAPUŠTa Humsku!

Podeli vest

Novi trener Partizana Ilija Stolica izrazio je želju da klub zadrži iskusnog Lazara Markovića

Krilo crno-belih dobiće ponudu da ostane, ukoliko se za to steknu određeni uslovi, kao i Aleksandar Miljković kome ističe ugovor sa Parnim valjkom.

Za razliku od dosadašnjeg odnosa prema popularnom Markecu, bivši fudbaler Liverpula i Benfike ne bi imao benificije kao do sada.

 nego više igrač koji je ispomoć sa klupe za rezervne igrače, ali bi imao svoj status u timu kao dete kluba i neko ko je ima zaostavštinu, pogotovo u prvom mandatu.

Obzirom da klub iz Humske radi na smanjivanju budžeta za plate, kako prenosi "Telegrad", to bi takođe bio uslov za krilnog napadača, ako se prihvate zahtevi šefa stručnog štaba Stolice.

Foto: Starsportphoto

Lazar Marković

Razgovori između Partizana i Markovića su već počeli, u taboru srpskog viceprvaka žele da zadrže "svoje dete", ali je velika neizvesnost da li će se Lazaru dopasti nova uloga u timu i manja finansijska primanja.

Kod Aleksandra Miljkovića je problem zdravstvene prirode. I u njegovom slučaju su čelnici crno-belih voljni da mu ponude novi ugovor, ali povreda petne kosti je naporna, pa može da prođe u veoma kratkom vremenskom roku ili da traje nedeljama, pa i mesecima.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Miljković

Zato u taboru crno-belih žele da odlože odluku o Miljkoviću dok ne prođu lekarski pregledi, da bi se utvrdio trenutni status povrede beka, koji će uticati na to da li će do nove saradnje između kluba i igrača doći.

Kada je reč o Milošu Jojiću, "zategnutost" na realciji popularnog Zeke i navijača je dosegla kulminaciju u meču sa TSC-om iz Bačke Topole, kada su navijači Partizana zviždali i vređali svom fudbaleru.

Foto: Starsportphoto

Miloš Jojić

Zbog toga su u Partizanu odlučili da povuku prvobitnu ponudu o produžetku ugovora na dve godine, uz smanjene plate 20 odsto i da svako nastavi svojim putem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ahahaahahha miljkovica aaaaaaaaaaaaaaaaahhahahhahahahadaj i ovaj je idiot

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija