• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

10:33

VUČELIĆ KUKAO NA REGULARNOST: Neuspeh van terena nas je koštao titule! Da suđenje bude još bolje i da VAR radi..

Starsportphoto

Partizan

VUČELIĆ KUKAO NA REGULARNOST: Neuspeh van terena nas je koštao titule! Da suđenje bude još bolje i da VAR radi..

Podeli vest

Fudbaleri Partizana kreću u novu sezonu da novim trenerom, Ilija Stolica u ponedeljak je obavio prozivku u Zemunelu

 

Pred početak priprema stručnom štabu, fudbalerima, novom treneru Iliji Stolici obratio se predsednik kluba Milorad Vučelić. 

- U minuloj godini smo postigli veliki takmičarski uspeh i pod rukovodstvom trenera Aleksandra Stanojevića. Hvala mu na svemu. Vi ste postigli uspeh u takmičarskom smislu. Da je samo takmičarski deo bio u pitanju, verovatno bismo i poneli šampionsku titulu. Postoje međutim, kako kažu, uspesi i van terena. Tu van terena smo bili manje uspešni, zato smo se borili za titulu do zadnjeg kola, bili smo nadomak uspeha,  kao i u Kupu. U Evropi nikad dalje nismo otišli, u smislu trajanja u prolećnog dela - rekao je predsednik kluba Milorad Vučelić. 

Foto: Starsportphoto

Milorad Vučelić zadovoljan izborom trenera

Aleksandra Stanojevića nasledio je Ilija Stolica.

- Izabrali smo najboljeg mogućeg šefa stručnog štaba Iliju Stolicu. Zbog toga sam veoma zadovoljan i smatram to jednom od najvećih pretpostavki za uspeh. Imamo apsolutno poverenje u Iliju Stolicu kao trenera koji je posvećenik. Ja po svemu onom što je radio Stolica kada je bio pomoćni trener u Partizanu imam potpuno poverenje u njega. Nije dovoljno biti samo vredan, treba biti i darovit trener i treba znati. 

Foto: Starsportphoto

Ilija Stolica i Ivica Iliev

Igračima je poručio da je njihov posao na terenu, a da se nada da će suđenje i VAR biti na još većem nivou naredne sezone.

- Nemojte ni pomišljati da isterujete neke više pravde, druge pravde jer to nije vaš zadatak. To je zadatak nekog drugog i nadam se da će biti nekog dovoljno odgovornog da suđenje bude još bolje i da VAR radi svakoga minuta i da bude u službi fudbala - dodao je on Vulelić.

Istakao je predesednik Partuzana da veruje u ovaj tim i uspehe i titule u narednoj sezoni.

- Ako to ispunite ja ne sumnjam u uspeh koji ćete postići. Pred nama je sespecifična sezona koja se intenzivno igra do oktobra, a onda nastupa pauza od tri meseca što omogućava da se posvetite trenažnom procesu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

DOKLE GOD BUDETE KRIVILI DRUGE ZA VAŠE NEUSPEHE I IZMIŠLJALI TEORIJE ZAVERE NEĆETE OSVAJATI NIŠTA.

Deki

pre 1 godinu

Dok ste bili lideri sa 5 bodova viška niste kukali na "uspehe van terena". Kad ste bodove izgubili u utakmicama od relativno slabijeg protivnika počeli ste da kukate na suđenje. Kad ste izgubili prvo mesto zbog sopstvenih grešaka na terenu, i izgubljenih bodova, kukanje je postalo još jače. Mislim na onu priču sa Čukom i traženim crvenim kartonom. Ta situacija je bila u 12 minutu, ali šta ste uradili u sledećih 78 da bi tu utakmicu dobili? Ništa - duplo golo! Jbg tako vam se i vratilo. Zvezdu je mogla da košta titule priča sa Surdulicom i to dva puta, od njih je i izgubila tih pet bodova, ali su se reorganizovali na pravi način, nisu kukali, igrali su, dobili su i Partizan u ligaškom debiju, i u finalu kupa. To je to!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija