• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

15:35

STOLICA GA HOĆE U TIMU! Partizan dovodi VELIKO POJAČANJE! Stiže iz inostranstva!

Starsportphoto

Partizan

STOLICA GA HOĆE U TIMU! Partizan dovodi VELIKO POJAČANJE! Stiže iz inostranstva!

Podeli vest

Crno-bele će tokom ovog leta napustiti veliki broj igrača, a u Humskoj su već sada krenuli u potragu za pojačanjima koja će se staviti na raspolaganje novom treneru Iliji Stolici

Najkritičnija pozicija je desni bek, pošto Partizan trenutno raspolaže samo sa Markom Živkovićem na ovom mestu.

Zato su čelnici srpskog viceprvaka krenuli "u napad" na - Aleksandra Filipovića! Zlatni omladinski reprezentativac i član generacije Orlića sa EP u Litvaniji 2013. godine, nalazi se na vrhu spiska želja Ilije Stolice, pošto su imali više nego uspešnu saradnju u Voždovcu.

Filipović se afirmisao igrama u Jagodini, prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a prednost mu je što pokriva sve pozicije u defanzivi.

Njegov poslednji klub je višestruki šampion Belorusije BATE Borisov, u kome je mahom igrao levog beka, iako se daleko bolje služi desnom nogom, a po potrebi je mogao da odgovori zadacima u centralnom delu odbrane.

Budući da se odlično poznaje sa Stolicom tokom dana saradnje među Zmajevima, novi trener Partizana želi da ga angažuje, ne bi li rešio najveći problem u odbrani posle odlaska Aleksandra Miljkovića.

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Filipović u duelu sa Tavambom

Inače, Filipović ima ugovor za BATE Borisovim još nekoliko meseci, pa će crno-beli morati da zavuku ruku u kasu i plate obeštećenje Belorusima ukoliko nameravaju da ispune želju Stolici.

Pre dolaska u Voždovac, popularni "Riđi" je fudbalsku afirmaciju stekao u Jagodini. Sa “krova” je otišao u Belorusiju 2018. godine i sa BATE-om osvojio jednu šampionsku titulu, dva Kupa I jedan Superkup, a bio je i član selekcije Jagodine koja je u Srbiji osvojila Kup 2013. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija