• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

20:42

Procurilo! Već je VIĐEN u Humskoj! Ovo su svi detalji UGOVORA prvog pojačanja Partizana!

Starsportphoto

Partizan

Procurilo! Već je VIĐEN u Humskoj! Ovo su svi detalji UGOVORA prvog pojačanja Partizana!

Podeli vest

Mladi levi bek Zlatan Šehović vratiće se u Partizan, posle kraće epizode u izraelskom Makabiju iz Netanje

Defanzivac je tokom prvog boravka među crno-belima bio prekobrojan u konkurenciji Nemanje Miletića, Slobodana Uroševića i Rajka Brežančića, pa je odlučio da sreću potraži u klubu iz Netanje.

Ipak, standardni član mlade reprezentacije Srbije (igrači do 21 godine) brzo se izborio za mesto startera u Makabiju i u prethodnom periodu odigrao gotovo sve utakmice za ovu ekipu.

Očekuje se da Šehović bude u Partizanu već do polaska na pripreme u Sloveniju, budući da je usmeni dogovr već postignut.

Iako su pojedini mediji prvobitno objavili da su crno-beli za usluge mladog defanzivca platili Makabiju 300.000 evra, pojavila se informacija da je klub iz Humske u dogovoru sa Izraelcima izdvojio 350 hiljada evropskih novčanica, uz 20 posto od naredne prodaje Zlatana Šehovića.

Foto: printscreen instagram

Zlatan Šehović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija