• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2022

10:18

NIJE KRAJ - BEK ŽELI DA OŽIVI KARIJERU! Nakon dve godine MUČENJA u Partizanu spreman je za NOVI IZAZOV!

Partizan

NIJE KRAJ - BEK ŽELI DA OŽIVI KARIJERU! Nakon dve godine MUČENJA u Partizanu spreman je za NOVI IZAZOV!

Podeli vest

Dojučerašnji levi bek Partizana Rajko Brežančić karijeru nastavlja u Superligi Srbije, ali još uvek nije odlučio u kom klubu

Rastali su se Rajko Brežančić i Partizan nakon dve godine, a iskusni levi bek nema nameru da završava karijeru. Iako je iza njega težak period i gotovo dve godine bez fudbala, nekadašnjem reprezentativcu Srbije ne manjka ponuda nakon prekida saradnje sa crno-belima. 

Prema informacijama koje prenosi "Mozzart sport", defanzivac je na radaru tri kluba iz Superlige - Radnički Kragujevac, Spartak Subotica i Radnik iz Surdulice. Svaki od pomenitih kuburi po levoj strani, a prvi kontakti su uspostavljeni sa dojučerašnjim fudbalerom Partizana. 

Rajko Brežančić smatra da su pred njim još dve ili tri godine karijere iako prethodne sezone nije proveo ni minut na terenu u dresu Partizana. Ipak, korak "unazad" mogao bi da udahne novi fudbalski "život" iskusnom levom beku baš kao kada je na početku karijere iz Humske otišao put Bežanije i Metalca. 

Foto: Starsportphoto

Najbolje partije Brežančić je pružao u dresu Čukaričkog pod trenerskom palicom Vladana Milojevića. Njih dvojica su u tandemu osvojili Kup Srbije 2015. godine nakon čega je levi bek otišao put Holandije i obukao dres AZ-a. Nakon perioda u Alkmaru usledila je selidba u Uesku i Malagu, a 2019. godine povratak u Partizan. 

U drugom mandatu u dresu crno-belih odigrao je svega 20 utakmica...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija