• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2022

13:42

OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ: Desila se velika stvar! Ponosan sam, lepi dani su pred nama!

printscreen instagram

Partizan

OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ: Desila se velika stvar! Ponosan sam, lepi dani su pred nama!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan vraća se u Evroligi posle osam godina, potvrdio je predsenik kluba Ostoja Mijailović

Ostoja Mijailović se oglasio na Tviteru i potvrdio da će crno-beli igrati u eliti naredne godine. 

- Velika stvar se desila danas! Sa ponosom mogu da kažem, KK Partizan je deo Evrolige. Ponosan sam na svoje saradnike i sve u klubu koji su vredno radili da bismo ostvarili cilj. Hvala navijačima na podršci i strpljenju! Lepi dani su pred nama - napisao je Mijailović na Tviteru.

Bord Evrolige je na današnjem zasedanju dodelio specijalne pozivnice crno-belima i Valensiji. Ruski klubovi CSKA (suvlasnik lige) i Zenit neće moći takmičarski da učestvuju sledeće jeseni.

Srbija će tako prvi put posle takmičarske 2013/14 imati dva učesnika elitnog takmičenja, a prvi put beogradski večiti rivali odmeriće snage u Evroligi! 

To znači da će Evroligu u takmičarskoj 2022/23 igrati: aktuelni šampion Anadolu Efes, osvajač Evrokupa Virtus Bolonja, te Crvena zvezda, Partizan, Alba Berlin, Monako, Olimpija Milano, Baskonija, Barselona, Bajern Minhen, Fenerbahče, Asvel, Makabi Tel Aviv, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid, Valensija i Žalgiris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija