• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2022

18:30

CRNO-BELA EUFORIJA! Groznica Evrolige je POČELA! Ređaju se ČESTITKE u Humskoj! PORUKE poslali bivši asovi! Ljubimac Grobara se PRISETIO OVOGA!

Starsportphoto

Partizan

CRNO-BELA EUFORIJA! Groznica Evrolige je POČELA! Ređaju se ČESTITKE u Humskoj! PORUKE poslali bivši asovi! Ljubimac Grobara se PRISETIO OVOGA!

Podeli vest

Košarkaši Partizana igraće naredne sezone u Evroligi, što je naišlo na oduševljenje, kako kod navijača tako i kod igrača i bivših asova kluba iz Humske

Tim povodom, čestitke Partizanu već su poslali Danilo Anđušić i Boris Dialo, a sada je to učinio i nekadašnji centar crno-belih Đorđe Gagić, trenutno član Lijetkabelisa sa kojim je poražen u finalu litvanskog šampionata.

- Naravno da mi je mnogo drago i srećan sam zbog povratka Partizana. Klub je to zaslužio zbog tradicije, istorije, svih uspeha, ali i zbog najboljeg trenera svih vremena i najboljih navijača - rekao je Gagić.

Foto: Peđa Milosavljević

Đorđe Gagić

Iako je prošlo gotovo 15 godina otkako je Vontigo Kamings napustio Humsku, nekada sjajni američki košarkaš nije zaboravio uspomene i događaje iz srpske prestonice.

- Malo ste me zatekli sa informacijom. Ne stižem toliko da pratim košarku u Evropi zbog razlike u vremenu, ali jednu stvar mogu da kažem, a to je da Partizan zaslužuje da bude u društvu najboljih. To je klub koji je obeležio moju karijeru, a još uvek ne zaboravljam moj prvi meč u Evroligi. Evo dok sada pričam naježim se, to je nešto što svaki igrač mora da doživi, navijače u Pioniru na meču Evrolige - dodao je Kamings za "Mozzart sport".

Foto: Starsportphoto

Milenko Tepić

Među najomiljenijim igračima koji su nosili crno-beli dres je Milenko Tepić. Košarkaš koji je dva puta bio u Partizanu, naročito pamti deo igranja od 2006. do 2009. godine.

- Velika stvar za Srbiju da ima dva kluba. Ovo je samo dokaz da Evroliga vrednuje sve ono što je Partizan radio prethodnih godina. Verujem da će Arena, baš kao što je to nekada Pionir, biti najbolji domaćo teren u čitavom takmičenju. Partizan je pripada u Evroligi - naglašava Tepić.

Australijanac Džok Lendejl je kratko boravio u dresu Partizana, ali je ostavio upečatljiv utisak kod Grobara. Vesti iz sedišta Evrolige je dočekao sa oduševljenjem: 

- Velika stvar za klub - dodao je as San Antonio Sparsa.

Foto: starsport

Džok Lendejl

Imao je lepih trenutaka Dalas Mur u finalnoj sezoni ABA lige protiv Zvezde, ali mu je po završetku sezone istekao ugovor sa crno-belima.

- Velika stvar, srećan sam zbog kluba - napisao je Mur.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17