• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2022

22:15

NOVO POJAČANJE PARTIZANA: Nisam želeo da napustim klub, ali kada me je POZVAO STOLICA...

Partizan

NOVO POJAČANJE PARTIZANA: Nisam želeo da napustim klub, ali kada me je POZVAO STOLICA...

Podeli vest

Novo pojačanje Partizana Aleksandar Filipović uskoro će biti i zvanično predstavljen u Humskoj! Cela priča je potvrđena kada se srpski defanzivac uoči današnjeg duela sa Isločom i zvanično oprostio od Bate Borisova, a onda u razogovoru za sajt beloruskog kluba otkrio kako je došlo do kontakta sa crno-belima

Filipović tvrdi da pre nekoliko dana uopšte nije razmišljao o mogućem odlasku iz Belorusije.

- Iskreno, moram odmah da kažem da nisam razmišljao o odlasku iz BATE-a. Kada sam zimus produžio ugovor sa klubom dao sam sebi zadatak da vratim titulu ovom klubu. Međutim, nedavno je zvao novi trener Partizana Ilija Stolica. On je postavljen na funkciju početkom juna, počeo je da traži opcije za pojačanja i pomislio da mogu da pomognem. Odmah se sve brzo odigralo- rekao je Filipović.

Foto: Starsportphoto©

 

Iskoristili su crno-beli otkupnu kluzulu u iznosu od 100.000 evra i bez mnogo muke doveo kvalitetnog defanzivca.

- Predsednik Kapski nije pravio probleme. Dogovorili smo se još ranije da mogu da idem u slučaju dobre ponude. Uvek sam se borio za ovaj klub, nikada nisam dao 90 post6o, već 100 posto. Ljudi su to prepoznali. Nadam se da će navijači shvatiti moju odluku, i prihvatiti da odlazim u Partizan.

Foto: Starsportphoto©

 

Podsetimo, pouzdani defanzivac je imao udeo u poslednjoj tituli crno-belih 2017. godine, pošto je bio član Voždovca koji je savladao crveno-bele i na taj način doprineo svom budućem klubu da se okiti titulom.

- Tada sam bio igrač Voždovca. Sada odlazim u Beograd da ponovim uspeh sa Partizanom.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija