• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

14:18

GOTOVO JE! Partizan OZVANIČIO ugovor sa vezistom!

FK Partizan

Partizan

GOTOVO JE! Partizan OZVANIČIO ugovor sa vezistom!

Podeli vest

Fudbaler sa Zelenortskih Ostrva Patrik Andrade potpisao je ugovor na tri godine

Vezista Patrik Andrade stigao je sinoć u Beograd, a danas i potpisao ugovor sa Partizanom koji će naredne tri godine biti na snazi.

Pošto je prošao lekarske preglede i obavezao se na vernost crno-belima, vezista se uputio ka Sloveniji, gde će se priključiti novim saigračima i staviti na raspolaganje treneru Iliji Stolici i njegovom stručnom štabu.

Andrade je doveden kao zamena za odlazećeg Miloša Jojića, a prednost mu je što može više pozicija da pokrije u timu, od zadnjeg i centralnog veznog, do pozicije odmah iza špica i zemljaka Rikarda Gomeša.

Odlično se služi levicom, krasi ga sjajna tehnika i razorni udarci sa distance.

On je treće pojačanje kluba iz Humske u prelaznom roku, pošto su do sada članovi crno-beli dres zadužili Aleksandar Filipović iz BATE Borisova i povratnik iz Izraela Zlatan Šehović.

Inače, Patrik Andrade je u karijeri igrao samo za tri kluba u domovini – Sporting, Deportivo i Benfiku, posle čega je sreću potražio u Portugalu nastupajući za Ribeirao, Žoan, Moreirense, Famalikao i Salgueiroš (tri pozajmice kao igrač Moreiresea).

Otisnuo se potom u Černomorec iz Bugarske, odakle je i prešao u redove Karabaga. Tu ga je i zapazio Partizan, te čelnici Parnog valjka nisu gubili vreme kada je bilo reči o Patrikovom angažovanju.

Partizan će zvanično predstaviti Andradea u petak od 11 časova, u svojoj bazi na pripremama u Ptuju.

- Mislim da on ima dobar kvalitet, odličan šut levom nogom, završni pas, čuvanje lopte i mislim da je to stil koji trener želi od nas sada. Srećan sam i malo uzbuljen što će nam se on pridružiti - rekao je najbolji strelac Superlige prošle sezone i Partizanov rekorder sa 38 golova u jednoj sezoni Rikardo Gomeš o svom zemljaku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija