• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

22:30

ANDRADE STIGAO U SLOVENIJU! Topao doček za POJAČANJE crno-belih! (FOTO)

FK Partizan

Partizan

ANDRADE STIGAO U SLOVENIJU! Topao doček za POJAČANJE crno-belih! (FOTO)

Podeli vest

Vezista Patrik Andrade priključio se pripremama Partizana u Sloveniji

Patrik Andrade danas je i zvanično predstavljen u Humskoj, a u večernjim satima je letom preko Ljubljane stigao na pripreme u Sloveniju i pridružio se novim saigračima. Andrade je oko 22 časa stigao u hotel "Primus" u Ptuj. 

Novopečenog fudbalera Partizana dočekali su saigrači, sportski direktor Ivica Iliev, šef stručnog štaba Ilija Stolica, ali i njegov dugogodišnji prijatelj Rikardo Gomeš sa kojim deli svlačionicu i u reprezentaciji Zelenortskih Ostrva. 

Andrade ima 29 godina i u karijeri je igrao za Sporting Praju, Deportivo de Praju, Ribeirao, Žoan, Moreirense, Famalikao, Salgeiros, bugarski Černomorec i poslednje azerbejdžanski Karabag odakle je stigao u Humsku. On će se sutra od 11 časova obratiti medijima u Sloveniji. 

U petak će crno-beli odigrati i prvi pripremni meč, a rival će biti Kluž. Subota je slobodna za fudbalere Partizana, a Andrade će se timu na treninzima pridružiti već u nedelju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija