• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

12:04

KADA JE PARTIZAN POZVAO DRUGI ME NISU ZANIMALI! Crno-beli predstavili KAPITALCA!

FK Partizan

Partizan

KADA JE PARTIZAN POZVAO DRUGI ME NISU ZANIMALI! Crno-beli predstavili KAPITALCA!

Podeli vest

Reprezentativac Zelenortskih Ostrva Patrik Andrade danas je zvanično promovisan u Partizanu

U četvratak je Patrik Andrade stigao u Ptuj na pripreme Partizana, a danas je u hotelu i zvanično predstavljen kao pojačanje crno-belih. Pred njim je period adaptacije, ali ističe da će posle doze uigravanja i dokazivanja biti sposoban da donese ogroman kvalitet timu. Ipak, ističe da će on biti samo jedan u nizu "vojnika tima". 

- Ja sam tek jedan od fudbalera koji će pomoći kolegama i ekipi da napravi dobre stvari u sezoni pred nama. Baš sa takvim razmišljanjem sam došao, da budem na usluzi Partizanu u napadu na trofeje. Nadam se da možemo to da ostvarimo - rekao je Andrade na promociji u Ptuju. 

Afrički fudbaler stiže u Partizan kao naslednik Miloša Jojića, a u Humskoj od njega očekuju stabilnost u veznom redu, pokreće napad i spaja zadnju i prednju liniju tima. 

- Spreman sam, međutim, moram da se priključim treninzima, spoznam zahteve trenera, upoznam tim i tek kako dani budu odmicali šef struke će proceniti šta je najbolje za mene - jasan je bio Afrikanac. 

Foto: FK Partizan

Reprezentativac Zelenortskih Ostrva ističe da kada je stigao poziv iz Beograda nije imao dileme. Dolazak za Partizan smatra napretkom u karijeri nakon nastupa u Portugalu, Bugarskoj i Azerbejdžanu. 

- Imao sam i druge ponude, ali kad sam čuo da me Partizan želi nisam želeo dvaput da razmišljam. Odmah sam se čuo sa Rikardom, moj zemljak mi je ispričao sve najbolje o klubu, gradu, navijačima i predstavljao je deo slagalice u odluci da dođem. Osim toga, Partizan je veliki klub, moj izbor je ispravan, uz ogroman značaj navijačaa koji su me pogurali ka Beogradu - podvukao je Andrade. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17