• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2022

22:17

PRIDRUŽIO SE KOLEGAMA! Poznato kada se Danilo Pantić vraća na teren!

Starsportphoto

Partizan

PRIDRUŽIO SE KOLEGAMA! Poznato kada se Danilo Pantić vraća na teren!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Danilo Pantić (25) priključio se saigračima na pripremama u Sloveniji.

Prema poslednjim procenama lekara njegov povratak na teren se očekuje krajem septembra.

Pantić je doživeo tešku povredu kolena na zimskim pripremama u Turskoj tokom prijateljskog meča sa Bašakšehirom i od tada je van stroja.

Krajem februara operisao je prednje ukrštene ligamente u bolnici u Žan Mermu u Lionu. Njegov oporavak i dalje traje i još uvek neće biti na raspolaganju novom treneru crno-belih Iliji Stolici.

Danilo Pantić će raditi po posebnom režimu u naredna tri meseca i očekuje se da će ponovo biti u punom takmičarskom ritmu krajem septembra ili početko oktobra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija