• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

12:37

Ilija Stolica pokazao pulenima kako se igra "ševa"! (VIDEO)

informer.rs

Partizan

Ilija Stolica pokazao pulenima kako se igra "ševa"! (VIDEO)

Podeli vest

Partizan je poražen od Kluža (1:0) u prvom pripremnom meču u Sloveniji, ali nije to zabrinulo trebera Iliju Stolicu

Debitantska utakmica novog šefa struke na klupi Partizana je, po njegovim rečima, donela pozitivne stvari, a Stalica smatra da će uz kompletiranje tima do početka Superlige 9. jula to biti dovoljno za uspešan start.

Nema odmora za crno-bele, Stolica pulenima nije dao da predahnu čak ni u nedelju, pa im je pokazao kako se igra popularna "ševa". Igrači su bili podeljeni u grupe, a u jednoj je bio trener, a jasno je da je fudbalerima prijalo da novi trener radi sa njima. 

 

Odvojeno od ekipe su trenirali Milovanović, Rikardo i Živković, zbog lakših povreda, dok je lagano radio i Danilo Pantić.

Pantić se priključio saigračima na pripremama u Sloveniji, a prema poslednjim procenama lekara njegov povratak na teren se očekuje krajem septembra. Iskusni vezista doživeo je tešku povredu kolena na zimskim pripremama u Turskoj tokom prijateljskog meča sa Bašakšehirom i od tada se nije vraćao na teren. Krajem februara operisao je prednje ukrštene ligamente u bolnici u Žan Mermu u Lionu. Njegov oporavak i dalje traje i još uvek neće biti na raspolaganju novom treneru crno-belih Iliji Stolici

Posle poraza od Kluža, naredni rival fudbalerima Partizana na pripremama u Sloveniji biće ekipa Slovačke Trnave 28. juna.

 

- Raduje me način na koji smo kontrolisali utakmicu i ritam protiv rivala koji je šampion svoje države. Hrabrost i karakter sa kojima smo ušli u utakmicu i odgovorili svim zahtevima su nešto najpozitivnije. Uz to, pojedinci su izdržali svih 90 minuta u ovoj fazi rada, kada je na programu prva utakmica, a koliko su se istrošili, dovoljno govori slika na kraju, kada su morali da stavljaju led - rekao je Stolica posle utakmice protiv Kluža. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija