• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2022

21:20

VAŽNO JE DA POSTOJI TAJ POBEDNIČKI NERV! Stolica jasan nakon pobede: Raduje me želja igrača!

printscreen

Partizan

VAŽNO JE DA POSTOJI TAJ POBEDNIČKI NERV! Stolica jasan nakon pobede: Raduje me želja igrača!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak iz Trnave rezultatom 3:0 na pripemnoj utakmici

Nakon meča,  trener Partizana Ilija Stolica je bio zadovoljan igrom svojih pulena.

- Meni su se neke stvari dopala više u prvom meču, ali pričali smo u prvom poluvremenu da što pre pročitamo protivnika. Drago mi je što su momci uspeli što pre da se adaptiraju. Neki igrači nisu igrali na svojim pozicijama, priroret je da se igrači oporave i da nema više povreda- rekao je Ilija Stolica.

Istakao je koliko su bitne pripremne utakmice.

- Ovo je jedna jako dobro argesivna ekipa, jako mi je drago kako su momci na to regaovali. Raduje me njihova želja da odgovore na sve zadatke, kada postoji taj pobednički nerv, sve je lakše - dodao je on. 

Čestitao je i Patriku Andradeu na debitantskom golu.

- On je pokazao ono što su mnogi očekivali, raduje me kako je prihvaćen u grupi i sa kakvom je energijom došao. Njemu čestitam na debiju i na prvom golu u dresu Partizana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17