• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

10:14

FRANCUZ NA METI PARTIZANA! Crno-beli imaju konkurenciju, Nemci prete da pokvare posao!

FK Partizan

Partizan

FRANCUZ NA METI PARTIZANA! Crno-beli imaju konkurenciju, Nemci prete da pokvare posao!

Podeli vest

Na listi potencijalnih pojačanja Partizana u letnjem prelaznom roku je Maksim Do Kouto (25), krilni napadač Sošoa

Pratili su crno-beli skauti u poslednje vreme Do Kouta, a da li će biti deo tima Ilije Stolice zavisi od pregovora koji su trenutno u toku, prenosi Footmercato.net.

Pomenuti izvor prenosi da crno-beli neće žuriti, žele pažljivo da donesu odluku kako bi odabrali pravo rešenje na krilnoj poziciji.

Pored Do Kouta na meti Patizana je još nekoliko igrača, sa kojima su crno-beli i u kontaktu, a trener Ilija Stolica će, u saradnji sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, doneti konačnu odluku. Takođe, nije na odmet pomenuti da igrača Sošoa želi i Bohum.

 Maksim Do Kouto je pre Sošoa branila boje francuskih klubova Tursa i Avoina, a od od 2019. do 2021. je bio član ukrajinskog Olimpika iz Donjecka. Prošlog leta se vratio u Francusku i Šošo, za koji je odigrao 39 utakmica, postigao četiri gola i upisao pet asistencija.

Podsećamo, Partizan je i dalje u trci za potpis Žilijena Ngoja, doskorašnjeg člana Eupena, koji će do kraja nedelje odlučiti gde će nastaviti karijeru Prema informacijama belgijskih medija, čak desetak klubova jurili visokog napadača, a krug je sužen na četiri. Među njima je i klub iz Humske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija