• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

12:50

BOMBA IZ HUMSKE! Partizan prodao talentovanog napadača za 5 MILIONA EVRA? Ovo su detalji

partizan.rs

Partizan

BOMBA IZ HUMSKE! Partizan prodao talentovanog napadača za 5 MILIONA EVRA? Ovo su detalji

Podeli vest

Partizan je navodno prodao 18-godišnjeg napadača Marka Milovanovića, preneo je italijanski novinar specijalizovan za transfere Fabricio Romano

Marko Milovanović će poput Umara Sadika karijeru nastaviti u redovima  novog španskog prvoligaša, Almeriju.

Crno-beli će na ime obeštećenja dobiti 3,5 miliona evra, a kroz bonuse bi mogli da inkasiraju još 1,5 miliona evra.

 

 

 

Partizan će od naredne prodaje Milovanovića dobiti 10 odsto, prenosi Fabricio Romano.  Ugovor će biti potpisan na čak šest godina - do 2028. godine. To znači da će Partizan ući u narednu sezonu bez Milovanovića, i sa nejasnim stanjem oko "bonusa", ali istog dana crno-beli su dobili i veliko pojačanje u napadu u vidu Fuseniaj Dijakatea.

Mladi napadač iz Smedereva je prošle sezone ostavio dobar utisak u dresu Partizana, postigao je tri gola u svim takmičenjima.

Podsećamo, Partizan je Almeriji prodao Umara Sadika 2020. godine i zaradio pet miliona evra uz bonuse i procente od naredne prodaje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

LOŠ POSAO. MOGLI SU DA OSTVARE VIŠE ZA TOG MOMKA JEDINO AKO SE NIJE UMEŠAO I NEČIJI DŽEP.

ratko

pre 1 godinu

i onda onaj prepotentni nesposobni ilijev i vazura nemaju ceo tim a tolike pare su navodno dobili ,totalna nesposobnost ,prate na trzistu jednog igraca mesecima i naravno izvise mesto da imaju pik na nekoliko njih .bruka i sramota Van iz Partizana spodobe nesposobne,i njega ste dali samoo da bi svoje dzepove napunili

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija