• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

11:04

POZNATI DETALJI! Partizan dogovorio OGROMNO pojačanje i to BESPLATNO, ali...

Starsportphoto©

Partizan

POZNATI DETALJI! Partizan dogovorio OGROMNO pojačanje i to BESPLATNO, ali...

Podeli vest

Kristijan Belić u Partizan stiže kao slobodan igrač, ali Čukaričkom ide pola od naredne prodaje

Vezista Čukaričkog Kristijan Belić nalazi se na listi želja Partizana, a njegov transfer u Humsku trebao bi da bude ozvaničen uskoro. Po saznanjima Informera, Belić će među crno-bele doći kao slobodan igrač, ali će Brđanima pripasti pola od naredne prodaje! 

Kristijan Belić dogovorio se sa Partizanom i da bi uskoro kao slobodan igrač trebao da stigne u Humsku. Reč je o defanzivnom veznom Čukaričkog koji je ponikao u akademiji Vest Hema! Crno-beli u njemu vide rešenje za na sredini terena ukoliko eventualno Saša Zdjelar napusti klub i ode u inostranstvo. 

Foto: Starsportphoto©

Belić je prošao školu OFK Beograda, potom je otišao u Vest Hem, nakon toga je bio u Olimpijakosu. Nakon epizode u Grčkoj vratio se u Čukarički, a prethodne sezone je za Brđane odigroa 13 utakmica i ostavio povoljan utisak.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiklopovo oko

pre 1 godinu

Ne razumem kako slobodan igrac a 50 posto od naredne prodaje obestecenje? Neka mi to neko objasni!. Inace, mislim da ovaj momak ni slucajno ne moze biti adekvatna zamena za Sasu Zdjelara. Partizan mora naci puno boljeg zadnjeg veznog ako zeli respektibilan tim u borbi za visok plasman. Kakvi crni Belici,nista od toga. Voleo bih da gresim,ali daj boze! Partizan uek nastoji da se provuce ispod kapi ,no uvek pokisne! Mora agresivnije da nastupa u borbi sa Cergarima. Nema nam druge,zasto Evrtona nisu vratili, bio je slobodan i nudio im se? Nemaju para,a? A daju nasu decu uz 10 posto od naredne prodaje?! Pa gde to ima? Tu je nesto apsoluto sumnjivo,neko uzima pola procenata od apsolutno regularnih 20 posto na "ispod cene" prodatog Milovanovica! Partizan sa tim lopovima u Upravi nikad nece iskoraciti na ciste staze uspesnog poslovanja. Belic nije igrac za Partizan,to je istina koliko god da ga neki klupski novinari prezentovali kao "brutalno pojacanje"! DA je Partizan ozbiljan klub sa sposobnom upravom isao bi na novi ugovor i sa Zdjelarom i sa Vujacicem. Oni su naprosto neophodni ako zelimo da se ravnopravno borimo za titulu. Kad ovo sve procitam sta nameravaju i sta rade, ostajem zabezeknut i potpuno sokran. Ilijev je obicna neznalica, dzaba se on predstavlja za "bombasa". Sta bih ja prvo uradio u tom nesrecnm klubu? Odmah bih formirao troclanu komisicu za transfere, na rotacionoj osnovi kao dodatako Vazuri lopovu. Zasto on sam radi spoljne transfere a da ga niko ne kontrolise? Lopovska posla.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija