• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2022

16:00

ILIEV OBRADOVAO GROBARE! Ubojiti napadač nije potpisao ugovor, ali je dao OBEĆANJE!

Starsportphoto

Partizan

ILIEV OBRADOVAO GROBARE! Ubojiti napadač nije potpisao ugovor, ali je dao OBEĆANJE!

Podeli vest

Sjajni golgeter Partizana, Rikardo Gomeš, obećao je direktoru kluba Ivici Ilievu da će ostati u Humskoj

Iako Rikardo može da naplati najefikasniju sezonu u karijeri, on ipak želi da produži boravak u Srbiji! Nije još potpisao ugovr, ali je obećao čelnicima kluba da ne ide nigde! 

Foto: Starsportphoto

 

- Postigli smo možda i najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku. Rikardo je dao reč da nas neće napuštati i srećni smo i ponosni zbog toga, jer i sami znate kakvu sezonu ima iza sebe i kako je sve to mogao da materijalizuje. Odlučio je da sve ponude stavi u fioku i dogovorili smo se da i u narednim sezonama bude naš lider, neko na koga će ekipa u svakom momentu moći da se osloni- istakao je Ivica Iliev, sportski direktor Parnog valjka za Telegraf.

Foto: Starsportphoto

 

Odahnuo je  Ilija Stolica, jer je dobio uverenja da će imati na raspolaganju igrača koji je u prethodnom ciklusu postigao 38 golova i tako oborio rekord Mateje Kežmana po broju pogodaka u svim takmičenjima tokom jedne sezone.

Takođe, bio je precizan i sa bele tačke za konačnih 4:0 na meču protiv Javora.

- Ponosni smo što imamo takvog igrača i čoveka u svojim redovima, nekoga od koga će mladi momci koji stasavaju moći samo da uče o ljubavi i posvećenosti klubu, važnijoj od svih materijalnih dobara, a to je danas retkost u fudbalu - rekao je Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija