• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

16:44

OGLASIO SE PAPAPETRU - NAVIJAČI U TRANSU! Vidimo se... (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

OGLASIO SE PAPAPETRU - NAVIJAČI U TRANSU! Vidimo se... (FOTO)

Podeli vest

Grčki teniser Janis Papapetru zvanično se oprostio od Panatinaikosa

Tokom nedelje najavljeno je da je Partizan završio ogromno pojačanje iz Grčke. Naime, Janis Papapetru dogovorio je saradnju sa crno-belima, ali je problem predstavljao ugovor koji je kapiten Zelenih imao sa timom iz Atine. Ipak, posle samo jednog dana saradnja je raskinuta. 

Iako još uvek nije potvrđeno da će Papapetru karijeru nastaviti u Partizanu, čini se da je njegov dolazak u Beograd gotova stvar i da je pitanje momenta kada će posao biti i ozvaničen. 

Ipak, dok se to ne desi, Papapetru je iskoristio priliku da se zahvali navijačima Panatinaikosa putem Instagrama. 

- Hvala vam! Svim saigračima, trenerima i upravi kluba za četiri godine tokom kojih smo delili radost i tugu. Ogromno hvala navijačima našeg kluba koji su me prihvatili i učinili da se u Panatinaikosu osećam kao u svojoj porodici od prvog trenutka. Vlasniku kluba, Dimitrisu Janakopulosu koji me je podržavao od prvog dana želim da se zahvalim najiskrenije, od srca. Zahvalan sam za ove predivne godine koje smo zajedno proveli. Panatinaikos će zauvek imati posebno mesto kod mene i svim srcem želim ovom klubu najbolje moguće uspehe u budućnosti. Vidimo se ponovo - napisao je Papapetru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija