• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

14:18

VAZURA SE NADA PROLAZU! Generalni direktor Partizana UPOZORAVA na bitnu STVAR!

Partizan

VAZURA SE NADA PROLAZU! Generalni direktor Partizana UPOZORAVA na bitnu STVAR!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura zadovoljan je žrebom za 3. kolo kvalifikacija Lige Evrope, u kome je klub iz Humske saznao rivala

Izabranici Ilije Stolice igraće protiv poraženog iz meča Midtjiland (Danska) - AEK Larnaka (Kupar), ekipe koja dolazi iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na taj način, srpski vicešampion je izbegao moguće duele sa turskim Fenerbahčeom ili ukrajinskim Dinamom iz Kijeva, a protivnika će saznati posle revanša koji je na programu 26. jula.

- Zadovoljni smo žrebom, izvukli smo lakši par. Nadamo se da će biti što povoljnije za Partizan, dakle pobedi Kiprana. I jedna i druga ekipa su ozbiljne, o tome svedoči činjenica da igraju kvalfikacije za Ligu šampiona - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za Tanjug.

Foto: starsport

Miloš Vazura

U prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Parni valjak će 4. avgusta biti gost u Danskoj ili na Kipru, dok će se revanš odigrati sedam dana kasnije u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija