• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2022

13:43

BAŽDAR POSVAĐAO EVROPSKE VELIKANE! Real i Atletiko se OTIMAJU oko napadača PARTIZANA!

Starsportphoto©

Partizan

BAŽDAR POSVAĐAO EVROPSKE VELIKANE! Real i Atletiko se OTIMAJU oko napadača PARTIZANA!

Podeli vest

Talentovani napadač Partizana Samed Baždar nalazi se na listi želja španskih velikana iz Madrida

Poznato je da je Partizan "nepresušan izvor" talenata, a čini se da bi sledeći Evropu mogao da oduševi Samed Baždar. Napadač crno-belih igra svoju drugu seniorsku sezonu, u prvom kolu Superlige Srbije postigao je i pogodak, a po pisanju španskih medija za njega su zainteresovani Real Madrid i Atletiko Madrid! 

Kako dodaje "Marka", u svom tekstu pod naslovom "Nova perla sa Balkana", posvećenom Baždaru, Atletiko i Real su bacili oko na talentovanog napadača crno-belih. Podsećamo, Juventu je prošle godine poslao 1.000.000 evra u Humsku za Baždara, ali je Partizan ponudu glatko odbio. 

Baždar je bio zadovoljan zbog činjenice da ga Partizan čuva, jer kako kaže želi da stasa u crno-belom dresu, ali je pitanje koliko će beogradski velikan moći da odoleva ponudama iz Madrida. Napadač ima važeći ugovor do leta 2024. godine i sa te strane u Humskoj mogu da budu "spokojni". 

Foto: Starsportphoto©

Navodno u Realu žele da ponove proces kao u slučaju Vinisijusa Žuniora, kog su pre četiri godine, kada je postao punoletan, kupili od Flamenga. Brazilac je stasavao u B timu, a danas je jedan od najboljih igrača španskog i evropskog prvaka. 

Marka dodane da je Atletiko slao svoje skaute u Beograd i raspitivao se o uslovima po kojima bi mogao da dovede napadača iz Novog Pazara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

toliko para a u partizanu nema odbrane ,posto uprava sad vec javno krade pare ,dokle cemo trpeti te kretene ,dokle da brukaju ime Partizana prepotentni Ilijev nesposobni Vazura ,perdsednik FK vucelic ,DOKLE I KOLIKO VAM JE DOSTA PARA DA POKRADETE KUP[OVINOM PROPALIH FUDBALERA DA BI ZA VAS OSTALO PARA,RASPUSTILI STE TOLIKO IGRACA KUPILI IGRACE PORED KOJIH KRILNI IGRCI PROLAZE KAO BRZI VOZ ,A SAD IZLAZITE NA MEDJUNARODNU SCENU DA OPET BRUKATE PARTIZAN

teodor

pre 1 godinu

PA, nije problem da Real otkupi prava na Bazdara, samo da uplati 15M i njegov je.Naravno, uz jos ponesto...! Znaju oni put do momka koji moze da bude novi Vlahovic,ili i bolji od njega! Partizan tu treba da bude mudar,veoma mudar. Da momku,npr.ponudi odmah produzenje sadasnjeg ugovora na jos 2 godine,znatno mu poveca platu, isplati mu koju stotku na ime potpisa odmah...! Tako se to radi kad imate zlatnog pauna,treba ga sacuvati u svojoj cvetnoj basti! I odigrati preferans.Partizan ima vec dva keca,to zna Evropa a samo je pitanje koliko uprava kluba nije glupa...Ili obratno, kako god!

ratko

pre 1 godinu

majmuni kupujter igrace dobre necete ni 5 biti ispascete u prvom kolu ne kradite pare smrdljivi Ilijevu i ti Vazuro zajedno sa nesposobnim Vucelicem, sta radite idioti,prodali ste sve klinec kupili nesposobne igrace jasa 60 godina mogu zivot da staim da trcim brze od njih ,.dobili milione iz spanije ,gde su pare ,visicete na terazijama zbog toga da li ste normalni

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija