• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

14:56

RASPAD SISTEMA U HUMSKOJ POSLE TRI KOLA! Zvonko Varga ne brine: Navijači, bez panike! I Zvezda je prošle godine slično krenula...

printscreen

Partizan

RASPAD SISTEMA U HUMSKOJ POSLE TRI KOLA! Zvonko Varga ne brine: Navijači, bez panike! I Zvezda je prošle godine slično krenula...

Podeli vest

Haos u Humskoj posle tri odigrana kola, Partizan je na dva poslednja meča osvojio samo dva boda, ali bivši as crno-belih Zvonko Varga kaže da nema razloga za paniku

Prvo su crno-beli u Nišu u nadoknadi došli do 3:3 protiv Radničkog, dok su nedelju dana kasnije u Humskoj odigrali vrlo loš meč i samo remizirali protiv TSC-a i to bez golova (0:0).

Navijačima Partizana je prekipelo. Tokom meča su konstatno skandirali "Uprava napolje, a posle utakmice postrojili su igrače ispod juga, dok je i rukovodstvo dobilo "poslednje upozorenje", a izgleda da slična stvar čeka i trenera Iliju Stolicu.

A kiks Zvezde prošle godine?

Pristalice crno-belih su razočarane, nemaju strpljenja, iako je start sezone, ne zanima ih ni što je trener Ilija Stolica došao pre mesec dana kao i što je tim pretrpeo brojne promene tokom letnje pauze. Zvonko Varga ipak smatra da bi treneru Iliji Stolici i igračima trebalo dati malo vremena i podseća na start šampionata prošle sezone. 

- Baš razmišljam kako je Zvezda prošle godine slično krenula. Nisam siguran da li je bilo baš posle tri kola, ali dugo je prvenstvo - kazao je za Informer Zvonko Varga, dok je Zvezda prošle sezone posle tri kola imala dve pobede i remi, potom je pobedila Napredak (1:0), a u petom kolu je poražena od Radnika (2:1).

Partizan je posle pet kola imao 15 bodova, a Zvezda 10 bodova, ali je na kraju osvojila titulu, petu u nizu.

- Tek je početak, uhodavanje, posebno što je novi trener, stručni štab, ideje... Mislim da je ovo mnogo rano, brzo dolaze i evropske utakmice, čak i derbi je blizu (31. avgust). Biće jasnije gde je Partizan posle svega toga, za mesec dana. Posle tri utakmice, naravno, nije dobro, niko ovo nije očekivao, posebno posle priprema, ali ovo je prerano sve što se dešava.

Nema panike

Navijači traže smenu uprave, nemaju milosti ni prema igračima.

- Trebalo bi da navijači imaju strpljenja. Nažalost, Partizan je već pet godina bez titule, pa je to razlog nezadovoljstva i dovoljne su bile tri utakmice da navijači reaguju. Ipak, mislim da je to prerano, nije bilo potrebe. Treba ih pustiti i u narednih mesec dana će se pokazati kuda ide Partizan, da li na dobru ili lošu stranu.  Pripreme su jedno, a prvenstvo drugo, sve to sam doživao na svojoj koži kao trener. Pripreme ne daju pravi sliku gde je ekipa. To ume da prevari. Drugačije su okolnosti. Prvenstvo je ono pravo. Nažalost, Partizan nije odgovorio na pravi način, ali ima još mnogo da se igra. Nema panike, sve je prenaglašeno, tek je početak. Treba vremena sve da se uklopi. Partizan čeka mnogo utakmica, biće kikseva. Ali, posle tri meča - nasmejao se Varga i nastavio.

Foto: Starsportphoto©

 

- Do juče je sve bilo sjajno i bajno, a posle samo sedam dana ništa nije dobro. Posle derbija može da bude druga priča. Nema razloga panici. Nije lako, minus četiri boda, tek je počelo, prošle godine smo imali skoro celo prvenstvo pet, pa smo izgubili... Zašto sada ne bi bilo obrnuto? - pita se Varga.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Matematika

pre 1 godinu

Nije baš tako Zvonko, nije problem u 4 boda, dogodi se, ali nas je Radnički razbio, a TSC bio bar ravnopravan. Nema igre, organizacije, zalaganja... Golmana želimo da prodamo, dečku svaka čast na srcu, ali nema visinu. Hajde da se ne poredimo sa Zvezdom u budžetu, ali nije valjda da i Radnički i TSC imaju veći???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija