• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2022

17:25

KAPITEN ODLAZI IZ PARTIZANA!? Zdjelar napušta HUMSKU!

Starsportphoto

Partizan

KAPITEN ODLAZI IZ PARTIZANA!? Zdjelar napušta HUMSKU!

Podeli vest

Kapiten Partizana Saša Zdjelar mogao bi da nastavi karijeru u taboru CSKA iz Moskve

Ni mesec dana nije prošlo od kako je CSKA "ukrao" Milana Gajića Crvenoj zvezdi, a Armejci su rešeni da još jednom "pazare" u Beogradu. Naime, kako prenosi ruski "Sport Ekspres" moskovski velikan je spremio ugovor do 2025. godine za Sašu Zdjelara, a ukoliko kapiten Partizana prihvati ponudu CSKA će za pola miliona moći da dovede srpskog vezistu. .

Zdjelar je jedan od igrača koji ulazi u poslednju godinu ugovora i utisak je da je sada poslednji trenutak da crno-beli zarade nešto. Prethodne godine je Tuluz bio rešen da dovede vezistu, ali on nije bio spreman da se preseli u Francusku. Krajem maja Malme je želeo da dovede Zdjelara, ipak, ni od toga nije bilo ništa. Nema sumnje da bi CSKA mogao da mu ponudi znatno unosnije finansijske uslove i tako napravi korak ka njegovom potpisu. 

Dodatan problem za Partizan predstavljaju dva kiksa na startu sezone. Crno-beli već zaostaju za Crvenom zvezdom, a odlazak Zdjelara mogao bi dodatno da oteža situaciju koja svakako nije povoljna. Šuška se da postoje problemi na relaciji Ilija Stolica - Ivica Ilijev

Foto: Starsportphoto

Prošle sezone, 27-godišnji Beograđanin bio je pravi oslonac u veznom redu crno-belih u čijem dresu nije postigao gol, ali je upisao čak osam asistencija. Ukoliko ode, Partizan će na poziciji zadnjeg veznog ostati samo sa Kristijanom Belićem i Ljubomirom Fejsom. 

Vredi pomenuti da je Zdjelar u Humsku stigao za 500.000 evra, a čini se da će Partizan nakon svega uspeti da vrati uloženo iako po "Transfermarktu" vezista vredi oko 3.500.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija