• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2022

09:12

MIJAILOVIĆ PODIGAO PRAŠINU: Još malo ćutanja i FK Partizan će nestati! Zašto legende ćute? Moraju da dođu SPOSOBNIJI

printscreen instagram

Partizan

MIJAILOVIĆ PODIGAO PRAŠINU: Još malo ćutanja i FK Partizan će nestati! Zašto legende ćute? Moraju da dođu SPOSOBNIJI

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan proživljava teške dane, a očajan start sezone brine sve one koji vole crno-bele. Najčešće pitanje je šta će biti sa rukovodećim tandemom Milorad Vučelić – Miloš Vazura? Nema sumnje da je njihova odgovornost za slabe rezultate najveća, a sada se oglasio i prvi čovek KK Partizan i mada Ostoja Mijailović nije istakao kandidaturu za funkciju u fudbalskoj sekciji kluba, među prvima je glasno rekao da pomenuti dvojac mora da ide

Nije Ostoja Mijailović želeo da ćuti na aktuelnu situaciju u fudbalskom klubu Partizan.

- Mogu da kažem da je očigledno da rukovodeća garnitura mora da prepusti svoje funkcije sposobnijim ljudima- rekao je za Kurir.

Predsednik crno-bele košarkaške sekcije je i sam nekada bio u uprava fudbalskog kluba i uveren je da Partizan u današnjem svetu može ne samo da finansijski posluje u plusu, već i da bude osnov za napredak svih klubova u Sportskom društvu.

Foto: Starsportphoto

 

- Fudbal je ovih dana izuzetno profitabilan sport. FK Partizan je veliki fudbalski brend i siguran sam da uz dobro i domaćinsko rukovođenje veliki deo klubova u sportskom društvu može da živi na račun fudbalskog kluba. Uostalom, takva praksa već postoji u Evropi, pogledajte Barselonu, Real, Fenerbahče. Moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina sportskog društva je nedopustivo zapuštena - decidiran je Mijailović.

I siguran da FK Partizan neće postati oslonac za sve druge sekcije u Sportskom društvu sve dok Vučelić i Vazura sede u upravi kluba. Zato Mijailović poziva i klupske legende da se pod hitno oglase i ubrzaju promene.

- Žao mi je što legende kojima je deo života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima... A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati- završio je Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

I treba da nestane! To nikad nije ni bio srpski tim. Umesto Partizana treba podići OFK Beograd.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

СЛАЖЕМ СЕ СА РЛЕТОМ ДА ПАРТИЗАН НИКАД НИЈЕ БИО СРБСКИ КЛУБ,АЛИ ТАКО СУ МУ НАМЕТНУЛИ ДРУГИ.САД МОРА И МОЖЕ ДА БУДЕ СРБСКИ.подржавам позтивне промене у клубу јер без партизана нема ни јаке звезде.треба одмах да распусте ову лоповску банду (кадар веље невоље)и поставе принудну управу са расимом љаићем на челу.способан и поштен (релативно)политичар и велики партизановац.до ванредних избора.јер ако остану ови они ће опет неке своје прогурати.

Jastreb

pre 1 godinu

Ko da raspusti? "Legende" ćute kao mule nabili se u neke rupčage i skupili se kao pacovi, sem Golca kome svaka čast jel se uvek javljao kad je najteže. Mafijaši su već uništili klub, više nisu sposobni ni ovog čobanina koga su postavili za trenera da smene, a on jadnik nema ni toliko časti i obraza da sam ode, panika zbog obaveza preka Kumu Belivuku je velika jel im je sigurno stigla neka vest od njega, oni brinu o svojim glavama kakav crni Partizan. Tako to biva ko s đavilom tikve sadi zna se gde mu se obijaju..

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17