• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2022

12:33

TUGA! PREMINUO BIVŠI TRENER PARTIZANA, NAPRETKA I RADNIČKOG!

Starsportphoto

Partizan

TUGA! PREMINUO BIVŠI TRENER PARTIZANA, NAPRETKA I RADNIČKOG!

Podeli vest

Posle teške bolesti u 61. godini preminuo je Milan Đuričić, nekadašnji trener Partizana, Napretka, Radničkog iz Niša i mnogih drugih srpskih klubova

Iskusni stručnjak je kako saznaje Informer izgubio najvažniju životnu bitku, a fudbalska javnost u Srbiji potresena je nakon vesti o smrti Milana Đuričića "Đumija".

On se u decembru povukao sa mesta šefa struke Napretka zbog karcinoma.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, javnost nije znala razloge Đumijevog odlaska iz Partizana, mnogo se nagađalo oko toga, a Savo Milošević mu je tada javno "zahvalio do neba", ne navodeći razloge. Ispostavilo se da iza svega se krije jedna humana priča.

Kada je Milošević seo na klupu crno-belih, jedan od njegovih uslova bio je dolazak Đuričića na mesto asistenta. Popularni Đumi pristao je iz samo jednog razloga i uz jedan lični uslov.

- Imao sam ozbiljan zdravstveni problem, tačnije karcinom grla. Morao sam da čekam na pet skener čak dve godine i situacija je postala ozbiljna. Onda se javio moj prijatelj Savo, koji mi je to rešio, i za dva meseca sam došao na red. Rekao sam mu još tada da mu zbog toga dugujem i da ću mu pomoći u Partizanu. Pristao sam da mu budem pomoćnik na godinu dana, dok se ne snađe, i tako je i bilo- rekao je Đuričić za tada.

Đuričić je vodio Zemun, Vojvodinu, Radnički iz Niša u dva navrata, Inđiju, Metalac, Zvezda 09 i bio je pomoćnik u Partizanu 2019-2020, a vršio je nekoliko funkcija u FSS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 1 godinu

Veliki poznavalac i mirni čovek fudbala,hvala mu za sve što je dao srpskom fudbalu i neka mu je Večna slava.

STOLICA OSTAJE! Rasulo u Partizanu ne utiče na poziciju šefa struke!
Partizan

STOLICA OSTAJE! Rasulo u Partizanu ne utiče na poziciju šefa struke!

Porživljava fudbalski klub Partizan teške dane, ništa se nije promenilo ni posle još jednog kiksa, iako je pritisak na čelnike crno-belih da povuku radikalan potez i smene šefa stručnog štaba sve veći posle poraza u Novom Pazaru, strateg Parnog valjka je i dalje tu, a o njegovom statusu nije se ni raspravljalo

01.08.2022

10:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija