• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

16:10

PARTIZAN BEZ IZBORA NA KIPRU! Crno-beli UGLAS poručuju - NAJBOLJI smo kad je NAJTEŽE!

Partizan

PARTIZAN BEZ IZBORA NA KIPRU! Crno-beli UGLAS poručuju - NAJBOLJI smo kad je NAJTEŽE!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv AEK-a iz Larnake

Crno-bela ekspedicija otputovala je na Kipar, a šef stručnog štaba Ilija Stolica je na put poveo 23 igrača.

U međuvremenu, Partizan je odložio meč petog kola Superlige Srbije sa Napretkom, što znači da će naredna dva duela igrati upravi sa AEK-om iz Larnake.

Prolaskom u narednu fazu takmičenja, klub iz Humske obezbedio bi plej-of fazu i, u najgorem slučaju, igranje u Ligi konferencija, što mu garantuje evropsku jesen.

- Nismo u dobroj situaciji, počeli smo sezonu ispod očekivanja, težak je trenutak za sve, ali u teškim trenucima se vidi koji je spreman da igra za Partizan. Moramo to da pokažemo. Znamo koliko je ovaj klub veliki, da je u njemu pritisak s kojim moramo da se nosimo. Verujem da od sutrašnje utakmice krećemo i onda ćemo ići samo napred - rekao je Bibars Natho, iskusni vezista crno-belih.

Ljubomir Fejsa je protiv Novog Pazara bio starter prvi put za Partizan posle 12 godina i četiri meseca, a na Rajskom ostrvu će odigrati prvu evropsku utakmicu za Parni valjak još od sredine decembra 2009. kad je bio deo generacije koja je na Topčiderskom brdu na zatvaranju grupne faze Lige Evrope pobedila Šahtjor (1:0).

Foto: Starsportphoto

Ljubomir Fejsa

- Neće biti lako, znamo da se meč igra po toplom i teškom vremenu, ali hoćemo da pružimo maksimum i donesemo u Beograd što bolji rezultat. Uvek smo bili najbolji kad je teško, nadam se da će i sad tako biti. Gledali smo AEK, pogledaćemo snimke utakmica ponovo, međutim, bitna je naša igra - napominje Fejsa.

Deo ekspedicije koja je doputovala u Larnaku je i poslednje pojačanje Andrija Pavlović. Bivši reprezentativac Srbije odradiće trening sa crno-belima, pa se očekuje da u četvrtak debituje u novom klubu.

- Uživanje je biti deo ovoga. Partizan je uvek Partizan, bilo je priča i ranije da dođem, ali sad je najbolje vreme, jer sam sazreo kao igrač, mogu da pružim više nego pre sedam godina i verujem da sve može da ispadne dobro. Što se tiče meča sa Kipranima, šanse su na našoj strani - istakao je Pavlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17