• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

18:06

GROBARI, KIPRANI SU OKUPIRALI BEOGRAD! AEK će imati sjajnu podršku u Humskoj, hoće li i crno-beli?! (VIDEO)

Informer

Partizan

GROBARI, KIPRANI SU OKUPIRALI BEOGRAD! AEK će imati sjajnu podršku u Humskoj, hoće li i crno-beli?! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana dočeuju večeras na stadionu u Humskoj (21.00) ekipu kiparskog AEKA iz Larnake u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a gosti će imati vatrenu podršku u Beogradu

Crno-beli su poraženi na Kipru sa 2:1 i u slučaju da eliminišu Kiprane igraće u plej-ofu Lige Evrope protiv Dnjepra iz Ukrajine.

Foto: Informer

 

U sjajnom raspoloženju gosti dočekuju susret u Beogradu, a prestonicu Srbije su okupirali navijači iz Larnake koji u centru grada pevaju i igraju!


U suprotnom, Partizan očekuje duel plej-ofa Lige konferencija protiv boljeg iz dvomeča između Levskog i Hamruna.

Foto: Informer

 



- Neke stvari koje su van moje kontrole ne mogu da promenim, ne mogu da amortizujem. Ono što mogu je da pripremim ekipu za ono što ih očekuje u samoj igri i za protivnika. Pritisak možemo da okrenemo na to da momci budu otresiti, da budu dostojni dresa Partizana - izjavio je trener Partizana Ilija Stolica na konferenciji za medije u Humskoj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija