• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

15:02

GROBARI, SEZONSKE KARTE SU U PRODAJI! Vrhunska mesta 470.000 dinara, a evo koliko su najjeftinija!

Starsportphoto©

Partizan

GROBARI, SEZONSKE KARTE SU U PRODAJI! Vrhunska mesta 470.000 dinara, a evo koliko su najjeftinija!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan objavio je cene sezonskih karata za predstojeću sezonu

Crno-beli će osim u ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije igrati opet i Evroligu.

Foto: printscreen

 

Najjeftinija sezonska karta je 13.000 za Nivo 400 bočno u Štark areni, a najskuplja je 470.000 koliko treba izdvojiti za mesto pored parketa.

Najjeftinije su 13.000 dinara. 

Podeljene su po sektorima dvorane "Arena" za koje važe, a na svakoj su različiti košarkaši koji su proslavili klub igrajući za njega u Evroligi.

"Od kada se najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje igra u formatu Evrolige, KK Partizan je njegov vitalni deo, pobednik prve sezone i učesnik još dva F4", naveo je klub na društvenim mrežama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija