• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

19:35

PARTIZANOV TIM ZA HAMRUN: Petrić veruje u strance, šansa Živkoviću...

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOV TIM ZA HAMRUN: Petrić veruje u strance, šansa Živkoviću...

Podeli vest

Pokušaće Partizan iz drugog pokušaja da se dočepa Evrope! Do Lige konferencija može stići preko Malte, čiji će se predstavnik Hamrun u četvrtak uveče suprotstaviti klubu iz Humske (21.00, Arena Sport Premium 1)

Nakon odlaska Ilije Stolice, Gordan Petrić je doio nezahvalnu ulogu da pogura Parni valjak i spasava šta se spasti može!

Čini se da je Petrić blizu odluke da napravi samo jednu izmenu u poređenju sa početnih 11 iz revanša sa Kipranima. Deluje da će trener crno-belih na poziciji desnog beka Aleksandra Filipovića zameniti Markom Živkovićem.

Foto: Starsportphoto

 

Jasno je da je pojačanje iz BATE Borisova nedovoljno spreman ušao u sezonu, a Partizan je domaćin i očekuje se da napadne, pa je procena da je ofanzivniji Živković bolje rešenje!

Kadrovska situacija nije baš najbolja, van stroja je Aleksadar Lutovac, ali i napadač Andrija Pavlović. Sa druge strane, bolja je situacija sa Kvinsijem Menigom, koji će biti starter.

Stručni štab će moći da računa i na defanzivca Sinišu Saničanina, koga nije bilo u Novom Sadu zbog  crvenog kartona iz Novog Pazara. Ipak, plan je da štoperski tandem ponovo čine Svetozar Marković i Igor Vujačić. Po svemu sudeći, Partizan će se malteškom predstavniku Hamrunu suprotstaviti u rasporedu 4-2-3-1: Popović – Živković, Marković, Vujačić, Urošević – Fejsa, Andrade – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija