• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2022

08:48

U PARTIZANU U NEVERICI! Nisu očekivali ono što ih je sačekalo na Malti!

fkpartizan.rs

Partizan

U PARTIZANU U NEVERICI! Nisu očekivali ono što ih je sačekalo na Malti!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana igraju od 20.00 sati na Malti revanš utakmicu plej-ofa Lige konferencija protiv ekipe Hamruna u uslovima koji su sve, samo ne fudbalski

Stigla je ekspedicija crno-belih na ostrvo, izašla na teren, a tamo gotovo da nije bilo trave!

Katastrofalan teren dočekao je izabranike Gordana Petrića, a kada su videli da ima više je zemlje, nego trave nije im bilo svejedno. 

Crno-beli su prvi meč dobili rezultatom 4:1, tako da se čini da ih Malti očekuje lagan posao, a za fudbalere Partizana će, osim prolaza  biti izuzetno bitno i da se sačuvaju povreda, jer ovakav teren je idealan za tako nešto!

Foto: Starsportphoto

 

Rezultat je povoljan po Partizan, ali strateg kluba iz Humske, Gordan Petrić poziva na oprez. 

- Dobar je rezultat, 4:1. Ono što ja očekujem od momaka je da se maksimalno koncentrišu, da odrade svoj posao na profesionalni način, da u datom trenutku reaguju onako kako bi trebalo da reaguje. Znači surovi profesionalizam. I onda da idemo od utakmice do utakmice, sledeća utakmica je u nedelju, pa u četvrtak verovatno, ali ono što od njih opčekujem je da se opuste još više u odnosu na prethodnu utakmicu. Na treninzima su počeli da se smeju i da pričaju, što je dobar znak. Moraju opet ljudi da shvate da će i sutra biti takmičarska utakmica, možda neće biti neke lepote što se tiče igre, ali u takvoj smo situaciji da moramo da razmišljamo samo o skupljanju bodova i da prođemo dalje - ističe Petrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija