• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2022

16:08

NEMA PRITISKA! ZVEZDA JOŠ NIJE TEMA! Petrić pred Kragujevac: Neke igrače ću odmarati, ali ne zbog derbija...

Starsportphoto©

Partizan

NEMA PRITISKA! ZVEZDA JOŠ NIJE TEMA! Petrić pred Kragujevac: Neke igrače ću odmarati, ali ne zbog derbija...

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sutra (17.00) u Kragujevcu igraju meč 8. kola Superlige protiv Radničkog.

Trener crno-belih Gordan Petrić stavlja na trenutak ad akta Evropu, i fokusira se na domaće prvenstvo. 

- Završili smo što smo imali vezano za evropske utakmice. Olakšanje je za igrače što su se plasirali, skinuli smo veliki teret. Nastavlja se prvenstvo zanimljivom utakmicom, doveli smo igrača koji može da napravi balans. Ipak, odložene utakmice daju nam dodatnu problematiku, odlažu se kup utakmice i ostaje pitanje kada će se one igrati, očigledno u vreme predviđeno za odmor - rekao je Petrić.

Derbi i sudar sa Crvenom zvezdom još nije tema za Petrića.  

Foto: Starsportphoto

Gordan Petrić na klupi

- O Zvezdi razmišljam tek toliko koliko je potrebno da bismo odrganizovali treninge. Neki igrači će se odmarati, ne zbog Zvezde već jer je gust raspored.

Strateg Partizana još uvekne oseća pritisak na klupi, što ne može da kaže za igrače...

- Igrači su osetili pritisak zbog celokupne situacije u prethodnih mesec i po dana, ali ja nemam pritisak niti tenziju. Kako su ljudi shvatili ne znam, meni je utakmica na Malti bila rutina. Idemo iz utakmice u utakmicu, plasirali smo se u grupnu fazu evropskih takmičenja i dobro je da se momci provere, da vide kako je igrati protiv evropskih rivala - kaže Petrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija