• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2022

06:56

PETRIĆ STAO U ODBRANU FEJSE: Nije odbio kapitensku traku, ja bih uradio isto!

Starsportphoto

Partizan

PETRIĆ STAO U ODBRANU FEJSE: Nije odbio kapitensku traku, ja bih uradio isto!

Podeli vest

Ljubomir Fejsa je u finišu meča protiv Kolubare (5:1) navodno odbio da stavi kapitensku traku, a sada je pred meč u Ligi konferencija na stranbu fudbalera stao trener Gordan Petrić

Trener Partizana Gordan Petrić uoči meča u Ligi konferencije prokomentarisao je situaciju sa Fejsom.

- Fejsa nije odbio traku, ja bih isto postupio kao što je postupio Ljuba, da mladi igrač bude kapiten i oseti to. Te priče da je on odbacio traku nisu tačne. Ljuba je generalno suvo zlato u svlačionici za igrače, pogotovo za mlađe, da nauče i osete šta je profesionalizam. Ponavljam, i ja bih verovatno tako postupio i dao traku mlađem igraču. Hteo sam to da kažem, da ne bude nesporazuma - rekao je Petrić.

Foto: Starsportphoto

Ljubomir Fejsa

Umesto Fejse, kada je Urošević izlazio iz igre, kapitensku traku poneo je Živković, koji je dete Partizana.

- Da razjasnimo ovo oko trake, moj stav je bio i biće - traku posle 3 glavna kapitena treba da nosi igrač koji je dugo u klubu, koji je ponikao u Partizanu i koji svakako igrama i zalaganjima zaslužuje da je nosi i bude vođa parnog valjka. Ja sam stariji igrač, sa karijerom i stvarno neću mlađm igračima uskraćivati da budu vođe, jer smatram da oni to mogu ,a i zaslužuju - objasnio je Fejsa!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

teraj to iz Partizana i dovedite pravog neistrosenog igraca ,p-a Nije Partizan drustvo za skupljanje istrosenih fudbalera ,UPRAVA NAPOLJE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija