• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2022

17:20 >> 20:45

POSLE DRAME U ČEŠKOJ PARTIZAN NOSI U BEOGRAD BOD! Crno-beli režirali čudo sa igračem manje, ali posustali u finišu! (VIDEO) (VIDEO)

REUTERS/Radovan Stoklasa

Partizan

POSLE DRAME U ČEŠKOJ PARTIZAN NOSI U BEOGRAD BOD! Crno-beli režirali čudo sa igračem manje, ali posustali u finišu! (VIDEO) (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su meč protiv Slovačkog u prvom kolu grupe D Lige konferencija, a uzbudljiv duel završen je remijem 3:3

Au kakav meč u Češkoj! Fudbaleri Partizana su bili na ivici ponora, a već u 20. minutu Popović je dva puta vadio loptu iz mreže! Jan Kalabiška je bio nerešiva enigma za crno-bele,  bio je precizan u 5. minutu i 15 minuta kasnije!

Foto: REUTERS/Radovan Stoklasa

 

Horor početak večeri upotpunio je Kristijan Belić, pošto je dobio direktan crveni karton u 22. minutu!

Navijači crno-belih su počeli da grizu nokte, Gordan Petrić je u neverici gledao svoje izabranike, a retko ko je mogao i da pomisli da će vicešampion Srbije sa igračem manje da postigne tri gola u drugom poluvremenu! 

Zato je fudbal toliko popularan širom planete! Posrnuli srpski tim je na krilima Dijabatea ekspresno stigao do poravnanja! On je bio precizan u 46. i 52. minutu, ali to nije bilo sve.

Rikardo je bacio u trans oko 300 navijača na stadionu i one kraj malih ekrana u 61. minutu kada je pogodio za 2:3.  Posle ovog pogotka Rikardo je postao najbolji strelac crno-belih u istoriji kad je reč o evropskim utakmicama, pošto je prestigao Klea i njegovih 16!

Da Partizan ne ode kući sa celim plenom postarao se Kazak u 84. minutu, kada je psotavio konačan rezultat!

Od očaja do sjaja je igrao srpski predstavnik, a ostaje da se vidi kako će se vicešampion Srbije nosti sa Nicom i Kelnom...

 

SLOVAČKO - PARTIZAN 3:3 (2:0)

Stadion: Uherske Hradiste             Sudija:Rob Harvi (Irska)

Strelci: Kalabiška 5, 20, Kadlec 84 - Dijabate 46, 52, Rikardo 61

Slovačko:NIgijen, Kalabiška, Kadlec, Hofman, Reinberk, Holzer, Havlik, Daniček, Petrižela, Mihaik, Kozak

Partizan: Popović – Živković, Marković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Traore, Belić – Natho, Dijabate – Rikardo

 

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

90. minut - Četiri minuta igraće se do kraja

86. minut - PREČKA JE SADA SPASILA SLOVAČKO! Rikardo je pogodio prečku! Umalo da Partizan iz četvrtog šuta ka golu da četvrti gol!

84. minut - GOL! Nije sada Partizan imao sreće! 3:3 u Češkoj...Prvo je promašio loptu Kadlec i tako omogućio Kozaku da postigne pogodak...

76. minut: Još dve izmene u domaćem sastavu. Umesto Rajnberka na terenu je Doski, a Kohut umesto Daničeka.

73. minut: Izašao je Natho, a umesto Izraelca je na terenu Filipović...

72. minut - Nica-Keln 0:1, u toku je 42. minut u Francuskoj...

70. minut - Sada javna opomena i za Saničanina!

67. minut: Žuti i za  Hofmana! Šef struke Slovačkog menja dvojicu. Na terenu su Sinijavski i Večeta umesto Holcera i Mihalika.

64. minut: Počela je nervoza u redovima domaćina! Zbog oštrog starta nad Vujačićem karton je zaradio Kozak.

61. mintu - GOOOOl! Preokret Partizana, strelac je Rikardo Gomeš! 2-3! Rikardo je iz prve šanse matirao golmana Slovačkog posle centaršuta Andradea ka Dijabateu. Posle ovog pogotka Rikardo je postao najbolji strelac crno-belih u istoriji kad je reč o evropskim utakmicama.

52. minut - GOOOOL! Ponovo Dijabate! 2:2! Kakva minijatura Partizanovog krila! Sve je sam napravio po levoj strani, a lopta je pogodila Hofmana i završila u mreži. Partizan je poništio sve što je domaći sastav napravio!

46. minut  - GOL! Dijabate smanjuje na 2:1! Odlično je reagovao posle odbijene lopte i pogodio mrežu.

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj očajnog prvog poluvremena za Partizan u Češkoj!

42. minut - Sada je Vujačić imao probleme, ali se odbranio Partizan...

37. minut - Sada je Rajnberk prošao po desnoj strani, ubacio loptu pred peterac, Popović se povredio, ali je ipak nastavio meč...

35. minut: Partizan je probao da kreira kontru, ali je Marka Živkovića azaustavio Kadlec...

32. minut - Ništa ne polazi za nogom igračima Partizana!

28. minut - Kako stoje stvari, potrebno je čudo Partizanu kako bi izvukao makar remi večeras...

22. minut - Kakav maler! Kristijan Belić je dobio crveni karton i to direktan zbog oštrog starta!  Vezista je pokosio Rajnbeka i odmah je poslat u svlačionicu...

20. minut - GOL! Ponovo Kalabiška matira Popovića! Bek Slovačkog se sjajno snašao posle odbitka... Poptop Partizana... 

14. minuta- Partizan ima sve više grešaka! Mnogo greše u pasu fudbaleri crno-belih...

10. minut - Holcer je pokušao, ali je opasnost iz kaznenog prostora Partizana otklonio Marković...

9. minut: Bolje je sada zaigrao Partizan, Natho i Rikardo su kombinovali, ali je Izraelac poslao malo jaču loptu, koji udarna igla crno-belih ne stiže...

5. MINUT - GOOOL! Gubi Partizan! Kalabiška je strelac! On je ušao sa leve strane pred kazneni prostor, raspalio sa 17-18, metara, Traore je zakasnio sa blokom, a nisu izašli ni Marković, ni Vujačić, a Popović je bio nemoćan!

2. minut: Pokušao je češki tim po strani, intervenisao je Vujačić, a posle kornera napravila se kontra za goste, ali Dijabate nikom nije dodao loptu! 

1. minut - Krenuo je meč, prvi napad ima domaćin... Utakmica prvog kola Lige konferencija D grupe, između Nice i Kelna kasniće sa početkom, zbog žestokog sukoba navijača nemačkog tima sa pripadnicima organa reda

18:40 - Uskoro kreće meč u Češkoj... Oko 300 navijača Partizana bodi klub na stadionu Slovačkog. 

18:15 - U redovima Slovačkog, šansu sa klupe čekaju: Frištak, Borek, Šimko, Levin, Večeta, Travnik, Kohut, Doski, Brandner, Šašinka i Sinijavski.

Gordan Petrić može da ručuna i na: Lukača, Ilića, Filipovića, Šehovića, Fejsu, Andradea, Terzića, Jovića, Petkovića, Baždara i Vlahovića.

Foto: Starsportphoto

 

18:01 - U Francuskoj u istom terminu igraju Nica i Keln, naredni rivali crno-belih

17:52 - Sve ulaznice za ovaj meč rasprdate i da će Slovacko imati podršku oko 8.000 navijača!

 

 

17:45 - Partizan ima pozitivan skor protiv Čeha kroz istoriju. Ostvario je srpski tim četiri pobede, jedan remi i tri poraza.

 

 

17:30 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Slovačko-Partizan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

ŠTA JE BRE OVO? DVADESETI MINUT A VEĆ DVA KOMADA A DOK OVO PIŠEM I CRVENI ZA BELIĆA.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija