• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2022

23:01

NOVI PREDSEDNIK JSD PARTIZAN RAZOČARAN STANJEM U HUMSKOJ! Mijailović OGORČEN! Stadion se RASPADA! Reflektori su OPASNI po ŽIVOT!

Partizan

NOVI PREDSEDNIK JSD PARTIZAN RAZOČARAN STANJEM U HUMSKOJ! Mijailović OGORČEN! Stadion se RASPADA! Reflektori su OPASNI po ŽIVOT!

Podeli vest

Novi predsednik JSD Partizan i prvi čovek košarkaške sekcije crno-belih Ostoja Mijailović izrazio je zabrinutost, zbog izgleda stadiona u Humskoj ulici

U razgovoru za "Sportal", Mijailović je ocenio da se veoma brine, jer infrastruktura Partizanovog stadiona nije za ponos.

- Stadion i ostali objekti JSD Partizan su do te mere zapušteni da su postali opasni po život korisnika i posetilaca. Pre neki dan sam prolazio pored stadiona, stubovi reflektora su toliko truli da… Ne daj bože da taj reflektor padne na nekoga… - rekao je Miajilović za " Sportal" i dodao:

Foto: printscreen instagram

 

- Država je u nekoliko navrata rekla da želi da obnovi stadione i Crvene zvezde i Partizana, mislim da je to imovina važna za državu, gde se okupljaju desetine hiljada ljudi. Svi znaju šta su Partizan i Zvezda u Srbiji...

Novi predsednik JSD Partizan je upozorio na značaj ovog problema.

- Pitanje je godine kada UEFA neće više licencirati naše stadione. Uz razne performanse licenciranje sad prolazi. Veliko je nezadovoljstvo navijača i javnosti, ne želim da idem da rušim upravu kluba. Mi smo došli u društvo da ga stabilizujemo, razgovaraćemo i sa fudbalskim klubom, da vidimo šta možemo da uradimo sa stadionom... - objasnio je Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Zamislite onog jadnika Vučelića, koji je UNIŠTIO KLUB, UNIŠTIO SVE ČEGA SE DOTAKAO, hoće preko politike da brani svoju fotelju umesto da kao ČASTAN, POŠTEN I ODGOVORAN ČOVEK, podnese ostavku i ode a ne da ga teraju navijači već mesecima a klub koji vodi 5 godna ne zna ni za kakav uspeh. Taj jadnik pokazao je da je neodgovoran ali i nesposoban. Krenuo da čuva svoju fotelju preko suda umesto da je otišao kao normalan čovek koji je pokazao nesposobnost i izvinuo se svima u klubu.

ratko

pre 1 godinu

sad lepo policiju i da pretrkeljaju Vazurin konto od ILijeva i od Vucelica ne pustati ih dok se to ne vidi i sve da im se zapleni i vrati u Partizan

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17