• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2022

09:54

PARTIZAN SE OPROSTIO OD RADAKOVIĆA: Ostali smo bez još jednog Partizanovca, bez druga i čoveka! Počivaj u miru, naš Radače

printscreen

Partizan

PARTIZAN SE OPROSTIO OD RADAKOVIĆA: Ostali smo bez još jednog Partizanovca, bez druga i čoveka! Počivaj u miru, naš Radače

Podeli vest

Partizan se oglasio i oprostio od bivšeg golmana Radovana Radakovića,koji je preminuo u 52. godini

Bivšem čuvaru mreže je pre dve godine ustanovljen difuzni karcinom želuca i od tada se borio sa opakom bolešću.

Nažalost, nije izdržao! 

- Ostali smo bez još jednog Partizanovca, bez druga i čoveka. Sinoć nas je napustio i veliki Radovan Radaković. Počivaj u miru, naš Radače - napisano je na zvaničnom Tviter nalogu crno-belih.

 

 

 

Radaković je igrao za Partizan od 2000. do 2004. godine. Dva puta je bio šampion i jednom pobednik Kupa Jugoslavije, a igrao je i dva puta za reprezentaciju.

Pored Partizana, Radaković je branio boje Obilića, BSK-a iz Batajnice, Borca iz Čačka, Radničkog iz Kragujevca, austrijskog Šturma, Zemuna, Voždovca i Kolubare. Karijeru je završio 2008. godine


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija