• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. N.

02.10.2022

07:05

KLUB IZ HUMSKE POSLE ELIMINACIJE U KUPU DOČEKUJE NOVOSAĐANE! Partizan vadi fleke protiv Vojvodine!

Starsportphoto©

Partizan

KLUB IZ HUMSKE POSLE ELIMINACIJE U KUPU DOČEKUJE NOVOSAĐANE! Partizan vadi fleke protiv Vojvodine!

Podeli vest

Partizan nema prava na kiks! Fudbaleri crno-belih dočekaće u nedelju od 19 časova (Arena 1 premijum) Vojvodinu u meču 13. kola Superlige sa ciljem da bar donekle oraspolože navijače posle eliminacije iz Kupa Srbije

Partizan je u sredu izbačen iz Kupa u Sremskoj Mitrovici. Lokalni drugoligaš uspeo je da izvuče nerešeno (1:1), a zatim da bude uspešniji u izvođenju jedanaesteraca (2:0). Jasno je da izabranici Gordana Petrića nisu u sjajnoj formi, a ostaje da se vidi koliko su nakon ovog debakla uspeli psihički da se oporave.

Nema tugovanja

Fudbaler crno-belih Marko Živković ističe da ekipa mora da se konsoliduje, izađe snažnija nego ikad i pobedom pokaže da je na pravom putu.

13 DANA 

JE PROŠLO OD POSLEDNJE PRVENSTVENE UTAKMICE PARTIZANA

- U životu se nekada dese situacije koje vas izbace iz koloseka i na koje niste ni pomišljali da mogu da vam se dese. Međutim, kad se tako nešto već dogodi, ne bi trebalo tugovati. Morate to da shvatite kao podstrek i opomenu da ni na sekund ne sme da bude opuštanja protiv bilo kojeg protivnika. Mnogo naših igrača je bilo sa reprezentacijama, imali su dovoljno vremena da treniraju, ali nisam siguran da imaju potrebnu svežinu. Međutim, kao pravi kolektiv, daćemo sve od sebe da uspemo - kaže desni bek crno-belih.

Prema njegovim rečima, meč sa razlogom nosi epitet derbija kola, ali takođe je uveren da će saigrači i on na kraju slaviti.

Foto: Starsportphoto©

 



- Utakmica Partizana i Vojvodine sigurno će biti derbi kola. Na nama je da budemo onakvi kakvi smo bili i ranije i donesemo klubu nova tri boda. Očekuje nas težak meč, jer je Vojvodina ozbiljan protivnik. Ipak, ako mi budemo dobri kao što umemo, ne bi trebalo da nas brine ko je sa druge strane. Kvalitetni smo i nadamo se pobedi - ističe Živković.

Zbog bruke odložili koktel

 

Partizanov koktel povodom saradnje sa jednim od sponzora, koji je bio zakazan za četvrtak veče, pomeren je za narednu nedelju. U klubu nije bilo raspoloženih za slavlje zbog eliminacije u šesnaestini finala Kupa Srbije. Brukanje protiv drugoligaša izazvalo je kod rukovodstva poriv da se sakriju i neko vreme ne učestvuju u javnim dešavanjima.


Baš kao i u Partizanu, i u Vojvodini razmišljaju o pobedi. Trener Milan Rastavac ima puno pravo da bude optimista, jer mu je tim u 11 odigranih mečeva zabeležio šest pobeda uz četiri remija i samo jedan poraz.

- Iskoristili smo dobro ovu pauzu u prvenstvu da se pripremimo što bolje za naredne mečeve. Nismo se spremali isključivo za Partizan, već smo pokušali da rešimo sve manjkavosti u našoj igri i unapredimo je. Kroz razgovor sa igračima vidim da im ne fali samopouzdanja i o bilo kojem protivniku da pričamo, kažu "idemo da pobedimo" - poručuje Rastavac.

Nisu imali sreće

Utakmicu Radničkog iz Sremske Mitrovice i Partizana je gledao, ali ne misli da su crno-beli bili slabi u tom meču.

- Partizan jednostavno nije imao sreće, jer je napravio mnogo šansi koje nije iskoristio, a Radnički je imao jednu priliku i iz nje je dao gol. Nema opuštanja, jasno je da Partizan ima kvalitetan tim - zaključuje Rastavac.
 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija