• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2022

19:51

VAZURA O KELNU I - VEČITOM RIVALU! Očekujem da i Zvezda negde kiksne!

Partizan

VAZURA O KELNU I - VEČITOM RIVALU! Očekujem da i Zvezda negde kiksne!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je da očekuje težak meč protiv Kelna u trećem kolu Lige konferencija, ali je dodao da veruje u dobar rezultat.

Partizan će u sredu otputovati u Nemačku gde će u četvrtak od 21 sat odigrati duel sa Kelnom u trećem kolu grupe D Lige konferencija.

- Igramo jednu tešku utakmicu sa teškim protivnikom i to u gostima. I utakmica sa Nicom je bila teška, odigrali smo dobro taj meč, a mogli smo i da pobedimo. Imamo malih problema u timu sa povređenim igračima, ali se nadam da će fudbaleri da daju 100 dosto. Ako bude tako možemo da očekujemo povoljan rezultat. Keln je ekipa koja ima budžet verovatno četiri puta veći nego Partizan. Očekujem da se borimo, verujem i naše momke i stručni štab i u dobar rezultat - rekao je Vazura za Tanjug.

Partizan je trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Superlige Srbije sa pet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

- Crvena zvezda sada ima pet bodova više, a prošle godine Partizan je imao toliku prednost u odnosu na 'crveno-bele'. Nadamo se da možemo do titule. Bila nam je jako bitna utakmica sa Vojvodinom, jer smo četiri dana pre toga imali loš meč kada smo nažalost eliminisani u 1/16 finala Kupa Srbije od Radničkog iz Sremske Mitrovice. Ekipa je pokazala karakter i uspela je da se izdigne. Vojvodina se znatno pojačala. Taj meč smo odigrali na zavidnom nivou. Nadam se da je ta utakmica prekretnica i da ćemo nastaviti da ređamo pobede u domaćem prvenstvu, jer je to prioritet. Očekujem da i Zvezda negde kiksne i da im se više približimo. Imamo i još dva derbija. Daleko je kraj prvenstva - dodao je on.

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan je danas proslavilo 77. godina od osnivanja.

- Danas je jedan lep dan, želim da ga lepo proslavimo i da nastavimo da funkcionišemo kao i do sada. Nadam se da će u budućnosti rezultati Fudbalskog kluba da budu bolji - rekao je Vazura, koji je svim navijačima Partizan čestitao godišnjicu kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ko si ti uopste majmuncino jedna nije Partizan tvoja i izlapelog Prcija da ga Prisvajas ,stoko jedna lopovska

ratko

pre 1 godinu

sta imas ti da pricas o Partizanu kad ste ga unakazili ti i onaj izlapeli starac, letecete vi naglavacke jos malo,pa cu da vas pitam gde cete onda da kradete pare ali pre toga da se podnese racun

ratko

pre 1 godinu

vas dvojca ste niko i nista i ti nemas pravo da hgovoris u ime FK Partizan kao ni onaj izlapeli starac lopina , nema vise kradje para od transfera i to da se vidi zajedo sa onim Ilijevim prepotentnim svi na klupu pred sud

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija