• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

22:06

PARTIZANOV TIM ZA KELN! Petrić sa Andradeom umesto Belića, Filipović u prvih 11!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOV TIM ZA KELN! Petrić sa Andradeom umesto Belića, Filipović u prvih 11!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sutra od 21 sat gostuju Kelnu u trećem kolu D grupe Lige konferencije.

Trener Gordan Petrić imaće problem sa drugim zadnjim veznim. 

Strateg crno-belih ne može da računa na Kristijana Belića, koji je zbog crvenog kartona protiv Slovačkog zaradio suspenziju od dva meča. da sve bude crnje, proteklog vikenda ostao i bez Ljubomira Fejse. On je odigrao 45 minuta duela sa Vojvodinom, povredio se u prvom poluvremenu i ispao iz konkurencije za evropsku utakmicu.

Sve ostalo se manje više zna, Partizan se "odomaćio" u formaciji 4-2-3-1.

Na golu će biti Aleksandar Popović, a poslednju liniju će činiti Aleksandar Filipović. Zid u defanzivi činiće Svetozar Marković - Igor Vujačić u centralnom delu odbrane, a Slobodan Urošević je zacementiran na mestu levog spoljnjeg.

Foto: starsport

Pošto Petrić da ponovimo neće moći da računa na Belića i Fejsu, pa će, uz Hamidua Traorea, ispred odbrane Patrik Andrade.

Poker u napadu je zapravo ono najbolje što Partizan trenutno ima - na krilima su Fuseni Dijabate i Kvinsi Menig, centralno Bibars Natho, a Rikardo Gomeš će biti najistureniji.

Foto: Starsportphoto

Rikardo Gomeš

Zanimljiva je i još jedna činjenica, Partizan će sutra protiv Kelna oboriti rekord po broju stranaca među starterima. Prvi put su se petorica pojavila na gostovanju AEK-u u Larnaki, a sada će ih sa Traoreom biti šestorica.

Ovo bi trebalo da bude tim Partizana koji će Gordan Petrić da suprotstavi Kelnu: Popović – Filipović, Marković, Vujačić, Urošević – Traore, Andrade – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija