• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2022

15:45

PETRIĆ UPOZORAVA PRED VOŽDOVAC! Nisam izmislio toplu vodu!

Starsportphoto©

Partizan

PETRIĆ UPOZORAVA PRED VOŽDOVAC! Nisam izmislio toplu vodu!

Podeli vest

Partizan je u četvrtak ostvario veliku pobedu u Kelnu i savladao nemački tim, a već u nedelju izabranike Gordana Petrića čeka gostovanje Zmajevima

Kada je u pitanju duel sa Voždovcem, tradicija je apsolutno na strani crno-belih. Protiv rivala iz Zaplanjske, Parni valjak je slavio poslednjih sedam mečeva zaredom, uz imponzantnu gol-razliku 21:1.

- Igrači koji su igrali u Kelnu su juče imali sloodno, a oni koji nisu igrali odradili su jači trening. Videćemo kako se ko oseća i odlučiti ko će igrati, ali sam siguran da su svi od sletanja u Beograd čvrsto na zemlji. Očekuje nas specifična utakmica jer je veštačka podloga na koju nismo navikli koliko i rival. Očekujem da odigramo u istom ritmu kao u poslednje dve utakmice. Rekao sam da je zamajac Vojvodina, a nastavili smo protiv Kelna i nadam se da će igrači izdržati sve obaveze do kraja jeseni - rekao je Petrić i dodao:

- Voždovac uvek ima talentovanu ekipu i igrače koji mogu da iznenade, ali sve se vrti oko nas i ukoliko digramo kako bi trebalo, ne očekujem probleme.

Šef struke kluba iz Humske je naglasio da njegov tim neće trenirati na veštačkoj podlozi, uz to da će sigurno biti rotacija u timu. Petrić se osvrnuo i na to da njegova ekipa danas ima mnogo više samopouzdanja, nego na početku sezone.

Foto: Tanjug/AP

fudbaleri Partizana slave na Rajnenergi stadionu gol Svetozara Markovića

- Kada sam došao u Partizan nisam ništa planirao, samo sam išao od utakimce do utakmice. Ovo su isti igrači koji su bili tu pre 6 meseci, ali su bolji na nivou samopouzdnja i svesni šta mogu da pruže. Ipak, jedna izguvbljena utakmica može da poremeti atmosferu. Na njima je da čuvaju atmosferu i dokazuju se.

Uz atmosferu crno-beli su promenili i formu, a trener Partizana je u poslednjem susretu postavkom sa dva napadača stigao do dragocena tri boda.

- Ocenili smo da sa igračima koji su izašli možemo da izvučemno maksimum. Gledajući raspoložive snage to nam je bila najbolja opcija. Neko bi rekao da smo izašli ofanzivno, ali ja ne razmiđščkjan tako, izveli smo najbolu postavu u om trenutku. Bilo je propusta i vrlina te ćemo prtimeniti sve i menjati neophodno za revanš. Nisam izmislio toplu vodu. Procenili smo koja je formacija dobra da ugrozimo Keln. Ono što je bitno je da od igrača ne tražim ono što ne može. Tražim mu da pruži šta može, a da sakrije ono što ne može. Kao igrač ne znam da sam levom nogom udario loptu pet puta, služila mi je samo za kvačilo - istakao je Petrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija