• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2022

16:10

KRALJ ODUŠEVIO GROBARE! Direktor Partizana OTKRIO - NJIH DVOJICA SIGURNO OSTAJU! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

KRALJ ODUŠEVIO GROBARE! Direktor Partizana OTKRIO - NJIH DVOJICA SIGURNO OSTAJU! (VIDEO)

Podeli vest

Sportski direktor Partizana govorio je o planovima gostujući u Partizanovom podkastu

Prema rečima sportskog operativca, izraelski reprezentativac Bibras Natho i najbolji pojedinac dosadašnjeg dela sezone Fusein Dijabate sigurno će i naredne sezone braniti crno-bele boje.

- Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi „nepristojna“ ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači ne bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće - rekao je novi sportski direktor kluba iz Humske Ivica Kralj, u razgovoru sa Partizanov podkast.

POPOVIĆ GA ODUŠEVIO

Proslavljeni reprezentativni čuvar mreže oduševljen je učinkom golmana Aleksandra Popovića u poslednje vreme.

- Verujem kako u Popovića, tako i u Stevanovića i Lukača. Oni su naši čuvari, od njih krećemo ka daljim linijama odbrane. Popović brani fantastično, nadam se da će i u budućnosti biti deo našeg tima.

Foto: Starsportphoto

Ivica Kralj je najavio ostanak Dijabatea i Natha

TAKO SU NAS I U NJUKASLU OTPISALI

Posle pobede u Kelnu konferencije, iako mu je malo ko davao šanse posle žreba u Istanbulu, Partizan je došao u situaciju da se bori za evropsko proleće. To je Kralja podsetilo na period od pre dve decenije kad je njegov klub bio prežaljen porazom od Njukasla u Beogradu (0:1), da bi se na Sent Džejms parku plasirao u Ligu šampiona.

- Pred put na Ostrvo su svi mislili da nemamo nikakve šanse, a to ubeđenje i volju kakvu smo negovali između nas liči mi da ima i ova ekipa, čim može da igra sa Nicom, koja ima budžet od 200.000.000 evra ili pokaže kvalitet protiv Kelna, iako Nemci raspolažu sa 100.000.000 evra. Njukasl je tad bio favorit sa najboljim igračima Engleske, nadamo se da nešto slično može da se ponovi u narednim godinama.

Uprkos očajnom startu sezone i promeni trenera.

- Krenuli smo kako niko nije očekivao, nezadovoljstvo navijača je bilo opravdano, sad igramo kvalitetno, ne mogu da kažem kako lako pobeđujemo, ali to činimo lakše nego pre. Svi žele da nas pobede i pokažu kako mogu da nam pariraju. Baš iz tog razloga apelujem na navijače da podrže ekipu.

OČEKUJE PUNE TRIBINE

Iako je kapacitet smanjen na 24.000 gledalaca.

- Možemo i u takvim okolnostima da napravimo sjajnu atmosferu. Očekujem da tribine budu dobro popunjene, momci su to zaslužili. Nadam se da će istok, zapad i jug biti kao jedan, ako ne daju vetar u leđa u kritičnim trenucima onda Partizan nije – Partizan. Pričam iz ličnog iskustva i nadam se da ćemo se radovati zajedno - istakao je Ivica Kralj, naslednik imenjaka Ilieva u fotelji sportskog direktora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 1 godinu

" nepristojna ponuda" za natha!!??!!?!? Izuzetno cenim natha ali, koliko ima godina? 57 ili 63? E moj ivice, mislis da pravis navijace budalama. Mrs iz svetinje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija