• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2022

23:21 >> 23:26

NEKO PODMEĆE PARTIZANU! TO JE NAUČNA FANTASTIKA! Obradović BESAN KAO RIS posle PORAZA! (VIDEO)

informer.rs

Partizan

NEKO PODMEĆE PARTIZANU! TO JE NAUČNA FANTASTIKA! Obradović BESAN KAO RIS posle PORAZA! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su večeras u Beogradu od Armanija iz Milana rezultatom 80:75 (17:27, 24:22, 21:12, 18:14) u meču trećeg kola Evrolige

Partizanu je ovo treći poraz u Evroligi, dok italijanski klub ima dve pobede i jedan poraz. "Crno-beli" će za dva dana na svom terenu od 20.30 sati dočekati Virtus, dok će Armani istog dana gostovati Bajernu u Minhenu. Ovo je bio prvi meč Partizana pred domaćim navijačima u Evroligi posle osam godina.

Jasno je da su crno-beli "kratki na klupi" posebno zbog činjenice da Aleksa Avramović i Alen Smailagić nisu u sastavu zbog povrede. Interesovalo je novinare da li postoji mogućnost da se Partizan dodatno pojača. 

- Od letos čitam po novinama. Ne znam koliko imena je bilo povezivano sa Partizanom. To je naučna fantastika. Ja ne znam ko to potura, ali znam da do sada niko nije došao kod mene i rekao "Ovaj igrač je na tržištu". Nikada do sada! Nikada se nije otvorila mogućnost da potpišemo nekog igrača. Informacije sa svih strana, ja se ne bavim tim stvarima. Glegor Glas nam je pomagao prošle sezone, a sada je nesposoban da pomogne. Nije u treningu. Ako se pojavi opcija biće poznato. Priča se o nekim transferima, neko je pomenuo Fakunda Kampaca... Partizan da uđe u to, to je napravljena priča. Mi imamo sreće zbog sjajnih navijača da sastavimo dobar budžet, a da idem do Ostoje i Zorana i da insistiram nema šanse - objasnio je Željko Obradović. 

Pričao je potom Obradić konkretnije o utakmici protiv Olimpije koju su crno-beli izgubili, pre svega, zbog slabe igre u poslednjem periodu. 

- Rekao sam već, utakmica je odlučena kada smo vodili i loše selektirali napade. Mnogo prodati loptih. Nismo šutnuli na koš u četiri napada zaredom! Ista boljka se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Pokušavam da promenim to, da ih razdrmam. Pravljenje faula je važno oružje pametnim igračima. Mi to ne radimo. Dali su nam tri poena u finišu prvog poluvremena, a imali smo faul do bonusa. To je deo igre, jeste da smo odigrali loše u završnici to je odlučilo protiv iskusnog tima kao što je Milano. Oni su tim koji je napravljen da ide na F4. Imamo mi neke limite, ali ovo nije maksimum. Možemo bolje, pametnije u svakom slučaju - jasan je bio Obradović na konferenciji za medije, a potom nije želeo da pred novinarima detaljnije analizira uzroke poraza. 

- Ja ono što imam da kažem timu kažem na treningu i u svlačionici, na terenu. Uvek ću stajati iza igrača. Sve analize ostaju za nas. Ko je i šta kako radio. Ne radi se o jednom igraču, uvek se radi o timu. Bilo je dobrih stvari. Najvažnije u ovom momentu je, pričao sam i posle SC Derbija, da se sve zaboravlja. Okrećemo se Virtusu. To je jedini način. Imamo 60 utakmica u sezoni u regularnom delu, a ovo je tek šesta. Radićemo pa ćemo videti dokle može da dođe, želja je bila prisutna - istakao je trener Partizana. 

Foto: Starsportphoto©

Nije želeo Obradović da "upire prstom" u igrače pojedinačno, iako je jasno da su neki večeras, kao i na prethodnim utakmicama podbacili. 

- Treba da se vratim u ono što su pripreme. Tada sam igrao bez plejmejkera. Dante je bio sa nama u Španiji, imao je probleme, želeli smo da ga čuvamo. Nažalost, na kraju nije išao u Moskvu zbog povrede. Madar je tada išao sa nama, on je tek došao sa reprezentativnog okupljanja. Nismo imali pripreme koje su potrebne za ovakvu sezonu. Aleksa Avramović nije u timu, Alen Smailagić takođe fali. Ovo su igrači kojima verujem. Nemam razloga da im ne verujem. Tako ću se ponašati od sada pa do kraja - rekao je iskusni stručnjak, a potom objasnio da mu rad u Partizanu ne predstavlja pritisak već privilegiju. 

- Ne osećam dodatni pritisak već ogromnu čast! Hvala navijačima za sve, to je još jedan od razloga zbog kojih sam se vratio. Volim Partizan, dajem sve od sebe i davaću sve od sebe. Atmosfera večeras je pokazala da nam je mesto u Evroligi i hvala svima koji su u tome učestvovali - podvukao je Obradović. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 godinu

Podmeće se u buknerma svašta...Elem, šta ovaj priča, kakve su ovo gluposti.? Jel on trener ili predsednik kluba, vlasnik kluba, CIA, BIA ... ? Nikad ga nigde nisam čuo u inostranstvu da priča o ovim temama posle utakmica.? Kao neko nešto podmeće njegovom klubu.? Čuj piše se da dolazi Majkl Džordan i to je sada ogroman problem. Kako da ne.? Takve vesti se pišu i po Grčkoj, Španiji, Turskoj, Italiji ... svuda gde je dotični radio i pravio ogromne rezultate. Sad samo smetaju takva pisanja u Srbiji. Podmeće Čović i personifikacija Crvene zvezde odnosno kako navijači Partizana kažu personifikacija FMP 1 i FMP 2. Uritili se duhovi prtiv Željka i Partizana. Sramota na šta je spao veliki trener. Lepo je kada pobeđuje, ali akda gubi svi su krivi osim njega. Penzija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije
Politika

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov razgovarao je danas telefonom sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić i ministrima unutrašnjih i spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem i Markom Đurićem o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o dešavanjima u i oko Bosne i Hercegovine, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

06.05.2024

19:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija