• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

19:35

PRVI PUT SMO IGRALI U TOJ FORMACIJI! Petrić o pobedi, golu Vujačića, terminu i POSETI u Humskoj! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

PRVI PUT SMO IGRALI U TOJ FORMACIJI! Petrić o pobedi, golu Vujačića, terminu i POSETI u Humskoj! (VIDEO)

Podeli vest

Partizan je pobedom nad Napretkom izbio na 2. poziciju Superlige Srbije, pošto je u odloženom meču petog kola savladao Kruševljane sa 1:0

Gol vredan tri nova boda postigao je Igor Vujačić u 31. minutu, čime je Parni valjak stigao do osmog uzastopnog trijumfa u šampionatu.

Trener crno-belih Gordan Petrić analizirao je utakmicu i otkrio da je kod pojedinih igrača bio evidentan umor.

- Da smo u prvom poluvremenu iskoristili neke šanse, bilo bi drugačije. Ako pitate mene, generalno ružna utakmica sa naše strane. Oseća se taj umor što smo i najavljivali protiv Čukaričkog, kod par igrača, pogotovo kod Dijabatea i Meniga. Dobili smo, sutra počinje novi dan, na nama je da ih oporavimo za utakmicu protiv Javora, ali imamo utakmicu i u četvrtak - rekao je Petrić.

Partizan je do vodećeg gola stvorio nekoliko izrazitih prilika, kod fudbalera je bila evidentna "glad za pobedom".

- Imali smo dve šanse, da smo dali golove bilo bi lakše. Kad kažem lakše, mislim drugačije bismo se postavili, štedeli energiju i noge tih igrača, pravili drugačije izmene. Kombinovali smo sa Pavlovićem i igrali formaciju koju nikad nismo igrali. Procenili smo da bismo tako zatvorili utakmicu do kraja i uzeli ta tri boda.

Golman Kruševljana Nikola Petrić je "najveći krivac" što njegova ekipa nije pretrpela ubedljiviji poraz.

- Prošli put je bio igrač utakmice, koliko se sećam. Odbranio je tih 30-35 minuta zicere, iskusan je, navikao je na ovakve utakmice. Mi smo gledali kako da zatvorimo prilaze golu, odlučili smo da igramo 4-3-1-2 i mirno doveli utakmicu kraju.

O strelcu Igoru Vujačiću izjavio je sledeće:

- Vujke je vežbao te udarce iz daljine na treningu i rekao sam mu da ako bude neki udarac sa 30 metara da ću mu dati da šutne slobodan udarac. Eto, dao je gol, i prošle godine je davao golove, dal nogom ili glavom, čini mi se više nogom nego glavom.

Termin utakmice uticao je na slabu posetu u Humskoj.

- To Arena diktira. Rekao sam u par navrata da će ljudi osetiti kad treba da ih bude više na stadionu. Mi moramo da odradimo posao do kraja, koliko god da je publike. I da smo igrali u 11 ujutru, mora da se odradi.

Prokomentarisao je šef Partizanove struke i žuti karton, koji mu je pripisan u TV prenosu.

- Nisam bio nervozan, nisam dobio žuti karton - otkrio je iznenađeno Gordan Petrić.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija