• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

23:09

LAKO JE MOGLO DA BUDE 3:1, UMESTO 1:3! Željko Obradović posle RASTURANJA VIRTUSA govorio i o onome o ČEMU NE PRIČA!

Starsportphoto

Partizan

LAKO JE MOGLO DA BUDE 3:1, UMESTO 1:3! Željko Obradović posle RASTURANJA VIRTUSA govorio i o onome o ČEMU NE PRIČA!

Podeli vest

Prvenac - konačno! Čekali su košarkaši Partizana osam "i kusur" godina na prvu pobedu u Evroligi i dočekali je protiv Virtusa.

Crno-beli su bukvalno uništili ekipu iz Bolonje 90:62 i Željko Obradovičć je ovog puta imao razloga za zadovoljstvo.

- Rekao sam momcima posle poraza od Milana, sve što je iza nas, prošlo je i okrećemo se onom što je ispred nas. Analizirali smo sve greške protiv Milana i eto... Posle četvrtog kola lako je moglo da bude 3:1 a ne 1:3 ali tako je kako je.

Da li je početak utakmice bio ključ uspeha. Šta je doprinelo pobedi?

- Počeli smo agresivno. Prvu četvrtinu smo završili 27:11 zahvaljujući energiji i dobroj odbrani i strpljivoj igri u napadu. Stvarno smo igrali dobro. Kasnije smo nastavili da igramo dobru odbranu. Oni imaju kvalitet, činjenica je da smo dobili veoma dobru ekipu. Sve stvari koje se vide u statistici su evidentne. Ova utakmica će itekako pomoći da dobijemo na samopouzdanju.

Foto: Starsportphoto

Da li su se igrači plašili ovog meča posle poraza od Milana? Sledeći je Žalgiris?

- Ja sam i tada insistrirao na dobrim stvarima, ali da smo napravili greške našom inividualnom igrom. I to smo ispravili i večeras ste sve videli. Žalgiris? Treba prvo da spremim tim za Mornar i momka koji daje po 40 poena po utakmicama...

Naneli je konačno zaigrao onako kako se od njega očekuje. Kako bi prokomentarisali njegovu igru bilo je sledeće pitanja na pres-konferenciji.

- Znate i sami da ne volim da ističem igrače, ali ih i ne kritikujem pred vama. Naneli je odigrao dobru utakmicu, ali i ceo tim. Naravno da je na njemu da nastavi u istom stilu. Imamo još 53 utakmice u regularnom delu. Igraće svi i biće vremena za sve, što je logično - nastavio je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Koji segment u igri je unapredio Madar?

- Ima potencijal, Dao je ton našoj igri, pritisak na loptu i uzeo odgovornost u napadu. Pokazao je neke stvari koje su sve bolje, ali ne može da se zadovoljava i kaže odigrao sam jednu utakmicu i sad treba da odmaram, ne, treba da ide dalje, svaka sledeća utakmica je najvažnija.

Koprivica i Vukčević?

- Bili su u rotaciji i dali svoj doprinos. Mladi momci koji će dobiti šansu. Od njih zavisi. Ja sam trener Partizana i o svakom od njih ću voditi računa. Oni su pomogli večeras ekipi, ali tek treba da pomognu - zaključio je Željko Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija